Coenzima Q10 + Carnitina Walmark

Coenzima Q10 + Carnitina, 30 capsule, Walmark

Coenzima Q10 + Carnitina de la Walmark reduce simptomele in afectiuni cardiace si este benefic in cazul persoanelor care sufera de angina pectorala.

29,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Coenzima Q10 + Carnitina, 30 capsule, Walmark

Coenzima Q10 + Carnitina de la Walmark reduce simptomele in afectiuni cardiace si este benefic in cazul persoanelor care sufera de angina pectorala.

Coenzima Q10 este o substanta care se aseamana structural cu vitaminele K si E, fiind prezenta in toate celulele corpului uman. In cadrul reactiilor biochimice desfasurate in mitocondriile celulare, Coenzima Q10 participa la procesul de obtinere si transfer a energiei cululare.

Concentratii maxime de Coenzima Q10 au fost constatate in inima, ficat si in celulele sistemului imunitar, adica in organele cu cerinte energetice maxime, acestea fiind si cele mai sensibile la deficienta acestei substante. In afara de aceasta, Coenzima Q10 poseda propietati antioxidante, prin care apara organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Odata cu inaintarea in varsta, sub influenta efortului fizic sau psihic sau datorita imbolnavirilor, nivelul Coenzimei Q10 scade si deci se recomanda a fi completata dintr-un supliment nutritiv. 

Efecte/beneficii:

Coenzima Q10 + Carnitina de la Walmark Romania, Coenzima Q10, administrat ca supliment alimentar reduce simptomele in afectiuni cardiace. Beneficii - Coenzima Q10 

Reduce simptomele in afectiunile cardiace. Este o substanță asemănătoare vitaminelor, solubilă în grăsimi, prezentă în toate celulele corpului uman, dar mai ales în celulele organelor cu activitate intensă, precum inima. Producția de coenzima Q10 scade odată cu înaintarea în vârstă. Nivelul scăzut de coenzima Q10 poate fi cauzat și de administrarea de statine - medicamente indicate pentru scăderea nivelului de colesterol. Coenzima Q10 are un rol important în obținerea energiei din hrană. Coenzima Q10 influențează numeroase procese vitale fiind foarte des folosită ca supliment alimentar. La rândul său, carnitină apare în mod natural în toate celulele organismului uman, în mod special în mitocondrii.  Cea mai mare cantitate de carnitină este repartizată în mușchi.

– Asigura energia necesara pentru activarea ritmica a muschiului cardiac, contribuind la protejarea acestuia;

– Contribuie la imbunatatirea starii generale la persoanele cu probleme cardiace; 

– Creste toleranta la efort; 

– Imbunatateste randamentul miocardului; 

– Influenteaza pozitiv metabolismul;

–  Imbunatateste activitatea fizica, creste capacitatea de efort fizic si randamentul. Ameliorarea starii de sanatate se poate observa la 3-4 saptamani de la inceperea administrarii si se mentine 3-4 saptamani dupa incetarea acesteia. 

L- carnitina efecte & beneficii

Administrarea de L carnitina in cazul persoanelor care sufera de angina pectorala, impreuna cu tratamentul alopat, a redus intensitatea durerilor si a crescut rezistenta pacientilor la efort, de asemenea, in cazul persoanelor care au suferit un infarct scade riscul de a mai suferi si altele si protejeaza miocardul de alte afectiuni conexe, cum ar fi insuficienta cardiaca. Poate regla ritmul cardiac, reduce durerile in piept si reduce riscul de deces din cauze cardiace.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, câte 1 capsulă, de 1-2 ori pe zi, imediat după  masă sau cu 15 înainte de antrenament pentru cei care depun activităţi fizice.

Pentru beneficii optime administraţi în mod regulat, în fiecare zi.

Ingrediente/capsulă:

Coenzima Q10  –   10 mg     

L-carnitină  –   50 mg

Prezentare: 30 capsule

Producator:

Walmark Romania

Walmark
8594003975004

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.