Sinulan Forte, 60 tablete, Walmark

Sinulan Forte, 60 tablete, Walmark (raceala si gripa)

Sinulan Forte - Tratamente naturiste Walmark pentru raceala si gripa - Sinulan Forte tablete este un supliment alimentar Walmark cu extracte din plante, contine: Extracte flori de Soc, plante de Verbina si flori de Lumanarica, extract de radacina de Hrean care ajuta atat la functionarea normala a tractului respirator superior (nas, sinusuri) si inferior (bronhii), cat si a sistemului imunitar. Extractele din flori de Lumanarica si plante de Verbina calmeaza gatul, laringele si corzile vocale. Extractele din flori de Soc si plante de Verbina au efect antioxidant. Extractele din radacina de Ghintura galbena si din radacina de Hrean au influenta asupra intaririi si vivacitatii organismului uman.

39,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Tratamente naturiste Walmark Raceala si Gripa, Sinulan Forte 

Sinulan Forte, 60 tablete este un supliment alimentar Walmark cu extracte din plante ca: Extractele din flori de Soc, plante de Verbina si flori de Lumanarica, extract de radacina de Hrean care ajuta atat la functionarea normala a tractului respirator superior (nas, sinusuri) si inferior (bronhii), cat si a sistemului imunitar. Extractele din flori de Lumanarica si plante de Verbina calmeaza gatul, laringele si corzile vocale.

Extractele din flori de Soc si plante de Verbina au efect antioxidant.

Extractele din radacina de Ghintura galbena si din radacina de Hrean au influenta asupra intaririi si vivacitatii organismului uman.

Extractul de Coltunas de gradina are actiune expectoranta. 

Compozitie:

  • Portia zilnica recomandata contine: 
  • greutate/1 tbl.
  • Extract de Coltunas de gradina (extract 7:1) 171,4 mg
  • Extract de radacina de Hrean (extract 10:1) 48,0 mg
  • Extract de flori de Soc (extract 4:1) 25,0 mg

Compozitie: Portia zilnica recomandata contine: greutate/1 tbl. Extract de Coltunas de gradina (extract 7:1) 171,4 mg Extract de radacina de Hrean (extract 10:1) 48,0 mg Extract de flori de Soc (extract 4:1) 25,0 mg Extract de Verbina (extract 5:1) 25,0 mg Extract de radacina de Ghintura galbena (extract 5:1) 25,0 mg Extract de flori de Lumanarica (extract 4:1) 25,0 mg 

Administrare: Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, de preferat in timpul mesei, inghitita cu apa. 

Sinulan Forte este un produs destinat adultilor si copiilor cu varsta peste 6 ani. 

Prezentare: 60 tablete 

Producator: Walmark

S-ar putea sa-ti placa