Polivitamine naturale de Hofigal cu Ca si Mg

Polivitamine naturale de Hofigal cu Ca si Mg

Hofigal Calciu Magneziu polivitamine naturale hepatoprotector benefic in boli cardiovasculare deficit de magneziu si calciu obezitate insomnii

7,41 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Polivitamine naturale Hofigal cu Ca si Mg

Descriere: Polivitamine naturale de Hofigal cu Ca si Mg cu proprietati vitaminizante ,antianemice, imunomodulator, antioxidant si hepatoprotector. Compozitie pe comprimat :182,00 mg ulei de catina (Hippophae oleum), 20,00 mg Mg2+, 130,00 mg Ca2+ si excipienti (amidon de porumb, lactoza, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu, talc, aerosil) pana la 650,00 mg.

Acest produs Hofigal, este un produs destinat suplimentarii dietei pentru:afectiuni hepatice si afectiuni ale sistemului nervos central,cu rol benefic in unele afectiuni cardio-vasculare. Ajuta in: tulburari de crestere, deficit de magneziu si calciu, suprasolicitari intelectuale si fizice, precum si in oboseala cronica, insomnii, pentru cure de dezalcoolizare, obezitate, perioada de convalescente, osteoporoza si menopauza

Administrare:

Pentru Adulti: 2 - 3 comprimate pe zi, dupa mese in cure de minimum 3 luni sau la recomandarea medicului.

Pentru Copii 7 - 14 ani: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.

Forma de prezentare produs : cutie plianta contine 20 comprimate; 2 blistere (10 comprimate / blister).

Polivitamine naturale Hofigal cu Ca si Mg 

Producator Hofigal

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.