hepatobil

Hepatobil V, Dischinezie biliara hipotona, Plantavorel

Hepatobil V, Dischinezie biliara hipotona, Plantavorel Hepatobil Indicatii: Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica. Descriere:Hepatobil V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active cu proprietati coleretice, colagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ. Prin sinergism de actiune al coleretic-colagogelor cu sedativele antispastice, produsul Hepatobil V este eficient in tulburari ale aparatului hepato-biliar, cu electie pentru formele cronice, permitand obtinerea unor efecte precum: combaterea steatoze 

27,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hepatobil V, Dischinezie biliara hipotona, Plantavorel

Hepatobil indicatii:

Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica 

Descriere: Hepatobil V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active cu proprietati coleretice, colagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ. 

Prin sinergism de actiune al coleretic-colagogelor cu sedativele antispastice, produsul Hepatobil V este eficient in tulburari ale aparatului hepato-biliar, cu electie pentru formele cronice, permitand obtinerea unor efecte precum: 

combaterea steatozei hepatice, 

drenarea cailor biliare si veziculei hipo si atone,

asigurarea unui aport biliar suficient pentru emulsionarea grasimilor in intestin. 

Indicatii

Diskinezie biliara hipotona colecistita nelitiazica cronica angiocolite hepatita cronica atonii biliare. 

Mod de administrare

Adulti-cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor,timp de 5-30 zile. In afectiunile cronice, dupa prima luna, tratamentul continua cu jumatate din doza, timp indelungat. 

Pentru digestii dificile sau alte indispozitii hepato-biliare pasagere, se administreaza 1-2 tablete la nevoie. 

Nu exista experienta privind utilizarea la copii 

Contraindicatii: nu se administreaza in colecistita litiazica acuta 

Precautii: nu este cazul interactiuni cu alte medicamente: nu se cunosc 

Sarcina si alaptarea: Hepatobil V va fi administrat numai cu acordul medicului.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje: 

Hepatobil V nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reactii adverse: nu se cunosc 

Supradozaj: nu s-a raportat nici un caz de supradozaj.

Avantajele utilizarii produsului Hepatobil V: medicament natural, compatibil organismului uman, cu actiune preponderenta asupra aparatului biliar. 

Prin efecte sinergice, actiunea terapeutica se instaleaza la doze mici ale componentelor, produsul fiind astfel lipsit de toxicitate si bine tolerat. 

De la digestii dificile, la hepatite cronice, de la diskinezii biliare, la colecistite, in timp scurt, moderat sau lung, adesea in monoterapie, Hepatobil V, un produs fitoterapeutic standardizat si comod de administrat, va poate ajuta. 

Indicatii - Dischinezia biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, angiocolite, hepatita cronica, atonii biliare, combatera steatozei hepatice. 

Compozitia preparatului: Un comprimat contine pulberi vegetale din Chelidonium majus (rostopasca), Cynara scolymus (anghinare), Hypericum perforatum (sunatoare), Humulus lupulus (hamei), Valeriana officinalis (odolean) si excipienti de conditionare. 

Mod prezentare: cutie, 40 tablete

Producator: Plantavorel

Comanda Hepatobil din catalogul de produse si medicamente naturiste pentru ficat & bila a magazinului Samdistribution, un produs Plantavorel indicat in Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica cu livrare in toata Romania la preturi mici.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.