hepatobil

Hepatobil V, 40 tablete, Plantavore

Suplimentul alimentar Hepatobil V, 40 tablete, Plantavore contine un complex de principii active cu efect benefic la nivelul sistemului nervos si antispastic la nivelul musculaturii netede.

30,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hepatobil V, 40 tablete, Plantavore

Suplimentul alimentar Hepatobil V, 40 tablete, Plantavore contine un complex de principii active cu efect benefic la nivelul sistemului nervos si antispastic la nivelul musculaturii netede.

Descriere: Hepatobil V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active cu proprietati coleretice, colagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ. 

Prin sinergism de actiune al coleretic-colagogelor cu sedativele antispastice, produsul Hepatobil V este eficient in tulburari ale aparatului hepato-biliar, cu electie pentru formele cronice, permitand obtinerea unor efecte precum: 

  • combaterea steatozei hepatice, 
  • drenarea cailor biliare si veziculei hipo si atone,
  • asigurarea unui aport biliar suficient pentru emulsionarea grasimilor in intestin. 

Indicatii

Diskinezie biliara hipotona colecistita nelitiazica cronica angiocolite hepatita cronica atonii biliare. 

Mod de administrare

Adulti-cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor,timp de 5-30 zile. In afectiunile cronice, dupa prima luna, tratamentul continua cu jumatate din doza, timp indelungat. 

Pentru digestii dificile sau alte indispozitii hepato-biliare pasagere, se administreaza 1-2 tablete la nevoie. 

Nu exista experienta privind utilizarea la copii 

Contraindicatii: nu se administreaza in colecistita litiazica acuta 

Precautii: nu este cazul interactiuni cu alte medicamente: nu se cunosc 

Sarcina si alaptarea: Hepatobil V va fi administrat numai cu acordul medicului.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje: 

Hepatobil V nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reactii adverse: nu se cunosc 

Supradozaj: nu s-a raportat nici un caz de supradozaj.

Avantajele utilizarii produsului Hepatobil V: medicament natural, compatibil organismului uman, cu actiune preponderenta asupra aparatului biliar. 

Prin efecte sinergice, actiunea terapeutica se instaleaza la doze mici ale componentelor, produsul fiind astfel lipsit de toxicitate si bine tolerat. 

De la digestii dificile, la hepatite cronice, de la diskinezii biliare, la colecistite, in timp scurt, moderat sau lung, adesea in monoterapie, Hepatobil V, un produs fitoterapeutic standardizat si comod de administrat, va poate ajuta. 

Indicatii - Dischinezia biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, angiocolite, hepatita cronica, atonii biliare, combatera steatozei hepatice. 

Compozitia preparatului: Pulberi vegetale din iarba de rostopasca (Chelidonium majus), frunza de anghinare (Cynara scolymus), iarba de sunatoare (Hypericum perforatum), conuri de hamei (Humulus lupulus), iarba de pufulita (Epilobium hirsutum), radacina de valeriana (Valeriana officinalis) si excipienti de comprimare. Contine lactoza si amidon din porumb.

Mod prezentare: cutie, 40 tablete

Producator: Plantavorel

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.