Liv 52 DS, 60 tableta, Himalaya India

LIV 52 DS, 60 tablete, Himalaya

Liv 52 DS, 60 tablete, Himalaya India (hepatoprotector, ficat). Liv 52 prospect: un produs natural Himalaya India, adjuvant hepatic, un protector hepatic care contine ingrediente 100% naturale, forma farmaceutica: tablete.  Liv.52 este un supliment alimentar avand o formula hepatoprotectoare complexa care sustine functia hepato-biliara, optimizeaza functiile ficatului, stimuleaza si imbunatateste digestia. Liv 52 DS este un adjuvant folosit ca remediu natural in hepatite acute si cronice, ciroza hepatica in stadii incipiente si dischinezie biliara.

Diferenta dintre Liv 52 si Liv 52 DS:Diferenta dintre produsul Liv 52 si Liv 52 DS consta doar in concentratie. Liv 52 DS are o concentratie mai mare si poate fi administrata numai de adulti. Actiuni: trateaza bila lenesa 

59,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Liv 52 DS, 60 tablete, Himalaya

Liv 52 DS prospect:

Liv 52 DS, este un produs natural Himalaya India, adjuvant hepatic, un protector hepatic care contine ingrediente 100% naturale, forma farmaceutica: tablete.

Ingrediente per tableta

 65 mg - Cichorium Intybus (Cicoare)

65 mg - Capparis spinosa (Capere)

16 mg - Cassia occidentalis 

16 mg - Tamarix gallica

16 mg - Achillea millefolium (Coada Soricelului)

32 mg - Solanum nigrum 

32 mg - Terminalia arjuna 

33 mg - Mandur bhasma

 Liv.52 este un supliment alimentar avand o formula hepatoprotectoare complexa care sustine functia hepato-biliara, optimizeaza functiile ficatului, stimuleaza si imbunatateste digestia.

Liv 52 DS este un adjuvant folosit ca remediu natural in hepatite acute si cronice, ciroza hepatica in stadii incipiente si dischinezie biliara. 

Diferenta dintre Liv 52 si Liv 52 DS

Diferenta dintre produsul Liv 52 si Liv 52 DS consta doar in concentratie. Liv 52 DS are o concentratie mai mare si poate fi administrata numai de adulti.

Liv 52 DS tablete are dubla concentratie fata de Liv 52 normal, insa aceleasi efecte benefice pentru ficat si bila, dar mai usor de administrat avand doza optima.

Actiuni:  

trateaza bila lenesa prin efectul colerectic si colagog, astfel favorizand golirea ei in intestinul subtire,

poate combate simptomele specifice hepatitelor acute si cronice,

favorizeaza regenerarea celulelor hepatice (protejeaza tesutul hepatic)

impiedica acumularea de grasimi si aparitia steatozei

combate anorexia normalizand apetitul

anihileaza efectele nocive ale medicamentelor sau alcoolului

Mod de administrare:

Numai la adulti: 1-2 tablete de 2 ori/zi

Prezentare: 60 tablete

Producator: Himalaya India

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa