Silimarina, 300mg, 50 comprimate, Alevia

Silimarina (300mg) 50 comprimate, Alevia

Silimarina folosita de peste 2000 de ani in medicina traditionala, este un hepatoprotector de exceptie, protejand celulele ficatului impotriva acumularii de toxine si participand la eliminarea substantelor toxice.

52,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Silimarina (300mg) 50 comprimate, Alevia [6423602001475]

Silimarina folosita de peste 2000 de ani in medicina traditionala, este un hepatoprotector de exceptie, protejand celulele ficatului impotriva acumularii de toxine si participand la eliminarea substantelor toxice. Silimarina are un puternic efect antioxidant, contribuind la protectia ficatului impotriva radicalilor liberi si la recuperarea celulelor hepatice bolnave.

Silimarina are capacitatea extraordinara de a încetini viteza de absorbție a substanțelor toxice de către ficat, stimulând regenerarea celulelor ficatului și stimulând fluxul biliar.

Efecte: Contribuie la functionarea normala a ficatului. Influenteaza favorabil functia de detoxifierea ficatului. Protejeaza ficatul in afectiuni hepatice cronice (ciroze, hepatite, alte boli hepatice).

Contribuie la dezvoltarea de noi celule hepatice și împiedică pătrunderea unor substanțe hepatotoxice: alcool, substanțe chimice toxice, medicamente. În plus, silimarina are un puternic efect antioxidant și contribuie la recuperarea celulelor hepatice bolnave.

Silimarina (300mg) 50 comprimate, Alevia recomandat ca adjuvant în:

  • Ciroze, cancer, icter, steatoză hepatică, infecții.
  • Hepatită acută și cronică de etiologie alcoolică, cu virus A, B si C, toxică

Mod de administrare: 1 comprimat o data sau de doua ori pe zi. 

Cure de cel putin 3 luni 

Alevia
6423602001475
Fisa tehnica
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.