Silimarina, 150mg, 50 comprimate, Alevia

Silimarina (150mg) 50 comprimate, Alevia

Silimarina are un puternic efect antioxidant, contribuind la protecția ficatului împotriva radicalilor liberi și la dezvoltarea de noi celule hepatice. Protejeaza celulele ficatului împotriva acumulării de toxine și participa la eliminarea substanțelor toxice.

23,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Silimarina (150mg) 50 comprimate, Alevia [6423602000478]

Silimarina are un puternic efect antioxidant, contribuind la protecția ficatului împotriva radicalilor liberi și la dezvoltarea de noi celule hepatice.

Protejeaza celulele ficatului împotriva acumulării de toxine și participa la eliminarea substanțelor toxice.

De asemenea, susține regenerarea hepatocitelor și fluxul biliar.

Armurariul este o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu in tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Contribuie la functionarea normala a ficatului si la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi, stresului, alcoolului

Silimarina (150mg) 50 comprimate, Alevia efecte: Asigura o functionare optima a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor (alte afectiuni hepatice cronice).

Compozitie:

Silimarina (Silybum marianum) 150mg Descriere: Silimarina folosita de peste 2000 de ani in medicina traditionala este un hepatoprotector ce are efecte favorabile asupra celulelor ficatului.

Mod de administrare: 2 comprimate pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. 

Numar comprimate: 50. 

Alevia
6423602000478
Fisa tehnica
Compozitie:
Extract de Armurariu 187,5mg, corespunzător la 150mg Silimarină.
Mod de prezentare:
50 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.