Brocco Max 385mg 60cps Secom

Brocco Max, 385mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Brocco Max 385mg 60cps SecomDescriere:Brocco Max 385mg 60cps SecomProdusul BroccoMax® 385mg, 60 de capsule vegetale, ajuta la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice. Acesta contine 385 de miligrame per capsula de extract standardizat din seminte de broccoli, precum si 30 de miligrame per capsula de SGSâ„¢ (sulforafan glucozinolat). SGSâ„¢ este un extract standardizat patentat sub forma biologica activa cu efect antioxidant indelungat, fara solventi si realizat in conformitate cu standardele cGMP. Un singur flacon de BroccoMax® ajunge pana la 60 de zile de administrare. Brocco Max 385mg 60cps Secom ...

123,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Brocco Max 385mg 60cps Secom

Descriere: Brocco Max 385mg 60cps Secom Produsul BroccoMax® 385mg, 60 de capsule vegetale, ajuta la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice. Acesta contine 385 de miligrame per capsula de extract standardizat din seminte de broccoli, precum si 30 de miligrame per capsula de SGS (sulforafan glucozinolat). SGS este un extract standardizat patentat sub forma biologica activa cu efect antioxidant indelungat, fara solventi si realizat in conformitate cu standardele cGMP. 

Un singur flacon de BroccoMax® ajunge pana la 60 de zile de administrare. 

Brocco Max 385mg 60cps Secom

Fisa tehnica

Secom

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.