Brocco Max 385mg 60cps Secom

Brocco Max, 385mg, 60 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Brocco Max, 385mg, 60 capsule, Secom [790011200277] Produsul ajuta la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice. Acesta contine 385 de miligrame per capsula de extract standardizat din seminte de broccoli, precum si 30 de miligrame per capsula de SGS (sulforafan glucozinolat).

150,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Brocco Max, 385mg, 60 capsule, Secom [790011200277]

Produsul ajuta la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice. Acesta contine 385 de miligrame per capsula de extract standardizat din seminte de broccoli, precum si 30 de miligrame per capsula de SGS (sulforafan glucozinolat). SGS este un extract standardizat patentat sub forma biologica activa cu efect antioxidant indelungat, fara solventi si realizat in conformitate cu standardele cGMP.

Proprietati:

- mentinerea structurii si a functiilor hepatice normale, prin:

- sustinerea activitatii enzimelor implicate in faza a II-a a detoxifierii hepatice si favorizarea eliminarii factorilor perturbatori asupra celulelor (faza a II a detoxifierii hepatice implica procese de conjugare ale acestor compusi rezultati din faza I cu scopul transformarii in compusi hidrosolubili ce se pot elimina mai usor din organism)

- echilibrarea metabolizarii hepatice a bilirubinei si a nivelului seric de bilirubina neconjugata; sustine activitatea enzimei uridin-difosfat A1 glucuronoziltransferaza (UGT1A1) prin sustinerea activarii factorului nuclear-like 2/Nrf2

- mentinerea structurii normale a ADN-ului si a diviziunii celulare normale

- suport in limitarea proliferarii celulelor stelate implicate in procesele de modificare a integritatii hepatice

- sustinerea organismului fata de actiunea radicalilor liberi, ce pot actiona asupra structurii si functiilor cerebrale, hepatice, gastrointestinale, pulmonare, musculare, uro-genitale, cardiovasculare etc:

- mentinerea integritatii mucoasei gastrice prin suport in limitarea actiunii diversilor factori perturbatori

- mentine capacitatea antioxidanta a organismului (sustine echilibrul reactiilor redox la nivel celular) prin suport in activarea factorului nuclear-like 2/Nrf2, factor ce influenteaza nivelul de enzime citoprotectoare

- favorizarea confortului si structurii normale a articulatiilor:

- sustine activitatea osteoblastelor si mentine densitatea osoasa

- sustinerea celulelor in fata manifestarilor asociate procesului normal de imbatranire

- mentinerea structurii normale a retinei si a pielii, ce poate fi influentata de actiunea radiatiilor UV (prin proprietatile antioxidante)

Un singur flacon de BroccoMax® ajunge pana la 60 de zile de administrare. 

Brocco Max 385mg 60cps Secom

Secom
790011200277

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.