Lotus Baby Biberon din sticla cu manere 240 ml

Lotus Baby Biberon din sticla cu manere 240 ml

Lotus Baby Biberon din sticla cu manere 240 ml Biberonul este gradat fabricat din sticla de calitate superioara Gatul sticlei are suprafata interioara neteda ce nu retine laptele sau particulele de praf Tetina este fabricata din silicon moale si conforta

7,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Lotus Baby Biberon din sticla cu manere 240 ml Biberonul este gradat, fabricat din sticla de calitate superioara. Gatul sticlei are suprafata interioara neteda ce nu retine laptele sau particulele de praf. Tetina este fabricata din silicon, moale si confortabila pentru gura copilului.

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.