Sun Delight  Biberon Sticla  250ml

Sun Delight Biberon Sticla 250ml

Sun Delight | Biberon Sticla | 250ml |Biberon din sticla de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana la 600 grade C. Se poate folosi in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase. Contine disc de etansare. Tetina: Este din silicon, moale si confortabila pentru bebelusi. Tetina conceputa pentru lichide groase.Intretinere: Inainte de utilizare toate componentele se spala cu apa calda si detergent de vase, se clatesc bine si se sterilizeaza prin fierbere timp de 5 minute. ATENTIE!!! Biberoanele din sticla se pot sparge! Se va folosi numai sub supravegherea unui adult. Componentele nefolosite pastratile departe de accesul bebelusului. Nu folositi tetina pe post de suzeta! Utilizarea continua s ...

9,25 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Sun Delight | Biberon Sticla 250ml  

Biberon din sticla de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana la 600 grade C. Se poate folosi in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase. 

Contine disc de etansare. Tetina: Este din silicon, moale si confortabila pentru bebelusi. Tetina conceputa pentru lichide groase. 

Intretinere: Inainte de utilizare toate componentele se spala cu apa calda si detergent de vase, se clatesc bine si se sterilizeaza prin fierbere timp de 5 minute. 

ATENTIE!!! Biberoanele din sticla se pot sparge! Se va folosi numai sub supravegherea unui adult. Componentele nefolosite pastratile departe de accesul bebelusului. Nu folositi tetina pe post de suzeta! Utilizarea continua si pentru mult timp poate cauza deteriorarea dintiilor. Pentru a preveni posibilele sufocari verificati tetina inaintea utilizari si inlocuiti-o imediat cand aceasta este deteriorata. Folositi tetina conform varstei copilului. Nu largiti gaura tetinei cu ace sau obiecte taioase. Verificati temperatura lichidului inainte de hranire, mai ales daca-l incalziti la microunde. Pentru a preveni craparea biberonului datorita diferentelor de temperatura folositi apa rece cand puneti biberonul la fiert pentru sterilizare. Nu incalziti biberonul direct pe aragaz. A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de soare. A se inlocui cand prezinta semne de deteriorare. 

Prezentare: Cutie x 1 biberon 250 ml sticla

 Producator: Sun Delight 

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa