Sun Delight Biberon din sticla 125 ml

Sun Delight, Biberon din sticla,125 ml

Sun Delight | Biberon din sticla | 125 ml Biberon din sticla de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana la 600 grade C. Se poate folosi in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase. Contine disc de etansare. Tetina: Este din silicon, moale si confortabila pentru bebelusi. Tetina conceputa pentru lichide groase. Intretinere: Inainte de utilizare toate componentele se spala cu apa calda si detergent de vase, se clatesc bine si se sterilizeaza prin fierbere timp de 5 minute. ATENTIE !!! Biberoanele din sticla se pot sparge! Se va folosi numai sub supravegherea unui adult. Componentele nefolosite pastratile departe de accesul bebelusului. Nu folositi tetina pe post de suzeta! Utilizarea con ...

9,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic

Descriere

Sun Delight | Biberon din sticla | 125 ml 

Biberon din sticla de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana la 600 grade C. Se poate folosi in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase. 

Contine disc de etansare. 

Tetina: Este din silicon, moale si confortabila pentru bebelusi. 

Tetina conceputa pentru lichide groase. Intretinere: Inainte de utilizare toate componentele se spala cu apa calda si detergent de vase, se clatesc bine si se sterilizeaza prin fierbere timp de 5 minute. 

ATENTIE !!! Biberoanele din sticla se pot sparge! Se va folosi numai sub supravegherea unui adult. Componentele nefolosite pastratile departe de accesul bebelusului. Nu folositi tetina pe post de suzeta! 

Utilizarea continua si pentru mult timp poate cauza deteriorarea dintiilor. Pentru a preveni posibilele sufocari verificati tetina inaintea utilizari si inlocuiti-o imediat cand aceasta este deteriorata. 

Folositi tetina conform varstei copilului. 

Nu largiti gaura tetinei cu ace sau obiecte taioase. Verificati temperatura lichidului inainte de hranire, mai ales daca-l incalziti la microunde. 

Pentru a preveni craparea biberonului datorita diferentelor de temperatura folositi apa rece cand puneti biberonul la fiert pentru sterilizare. Nu incalziti biberonul direct pe aragaz.

A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de soare. 

A se inlocui cand prezinta semne de deteriorare. 

Prezentare: Cutie x 1 Biberon din sticla 125 ml-31055 

Producator: Sun Delight

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa