Biberon gat larg cu manere, 250 ml, Minut Baby

Biberon gat larg cu manere, 250 ml, Minut Baby

Biberon gat larg cu manere, 250 ml, Minut Baby Produs realizat din polipropilena (PP). Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene. Spalati-va intotdeauna mainile inainte de hranirea copilului sau a prepararii hranei. Spalati biberonul imediat dupa folosire. Pastrati tetina in recipiente acoperite ferita de umezeala. Cariile dentare la copii pot aparea si cand folositi lichide neindulcite. Aceasta se poate intampla in cazul in care biberonul este folosit pe perioade indelungate in timpul zilei dar mai ales in timpul noptii cand secretia de saliva este redusa.biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul d 

10,98 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Biberon gat larg cu manere, 250 ml, Minut Baby


Produs realizat din polipropilena ( PP )
Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in coformitate cu normele Comunitatii Europene.
Spalati-va intotdeauna mainile inainte de hranirea copilului sau a prepararii hranei.
Spalati biberonul imediat dupa folosire.
Pastrati tetina in recipiente acoperite ferita de umezeala.
Cariile dentare la copii pot aparea si cand folositi lichide neindulcite.
Aceasta se poate intampla in cazul in care biberonul este folosit pe perioade indelungate in timpul zilei dar mai ales in timpul noptii cand secretia de saliva este redusa.
biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.
Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati zilnic tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare.
Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente in apa calda amestecata cu detergent apoi clatiti in apa curata.
Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau in solutie sterilizatoare.
Nu sterilizati biberonul direct in cuptorul cu microunde ci numai in sterilizatorul pentru microunde. Inainte de prima utilizare intoduceti biberonul si restul componentelor in apa clocotita pentru 5 minute.
Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului.
Nu expuneti tetina direct la soare sau la o alta sursa de caldura.
Nu lasati tetina mai mult decat e recomandat in solutia sterilizatoare, pentru a nu o deprecia.
Nu puneti tetina contatc direct cu substante dulci ( sirop, miere, gem ) pentru a proteja dintii copilului de carii si tetina de eventualel sticaciuni. Nu folositi tetina ca suzeta sau jucarie de dentitie.
Nu pregatiti hrana din biberon la aparatul cu microunde!
Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp. Inainte de introducerea in aparatul cu microunde intotdeauna se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon.
Supraincalzirea hranei in aparatul cu micounde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fiebinti ale lichidului, inainte de hranirea copilului agitati biberonul pentru a egala temperatura lichidului .
Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire.

Fisa tehnica

Minut

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.