Biberon forma cap Pisica 125 ml 11412

Biberon forma cap Pisica 125 ml 11412

Biberon forma cap Pisica 125 ml 11412

Biberon cap pisica - Angel Biberon cu capac in forma de cap de pisica Biberonul are tetina de siliconBiberonul nu contine bisfenol Forma de pisica a capacului atrage copilul Comanda Biberon forma cap Pisica 125 ml 11412 Angel ...

0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Biberon forma cap Pisica 125 ml 11412

Biberon cap pisica - Angel 

Biberon cu capac in forma de cap de pisica. Biberonul are tetina de silicon. Biberonul nu contine bisfenol. Forma de pisica a capacului atrage copilul.

Comanda Biberon forma cap pisica 125 ml 11412 Angel

Fisa tehnica

Angel

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa