Balsam cu frunze rosii de vita de vie si castan salbatic, 250 ml, Herbamedicus

Balsam cu frunze rosii de vita de vie si castan salbatic, 250 ml, Herbamedicus

Balsam cu frunze rosii devita de vie si castan salbatic, 250 ml - Herbamedicus

Produsul este un balsam cu extract din castane salbatice si frunze rosii de vita de vie.

Acest balsam cu extract de frunze rosii de vita de vie si castan salbatic este recomandat pentru uz extern. Ajuta la relaxarea si incalzirea picioarelor obosite si a venelor acestora (varice).Extractul de frunze rosii de vita de vie este extrem de eficient pentru tratarea si ameliorarea durerilor de picioare ( picioare obosite), durerilor musculare, reumatismului si plagilor infectate.Balsamul contine extracte naturale din frunze rosii de vita de vie, castane salbatice, capsicum annuum fruit extract, arnika montana, camphor, ulei de soia ect.Balsam cu frunze rosii de vita de vie si castane salbatice ajuta la ...

11,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Balsam cu frunze rosii de vita de vie si castan salbatic, 250 ml - Herbamedicus

Produsul este un balsam cu extract din castane salbatice si frunze rosii de vita de vie.

Acest balsam cu extract de frunze rosii de vita de vie si castan salbatic este recomandat pentru uz extern. Ajuta la relaxarea si incalzirea picioarelor obosite si a venelor acestora (varice). 

Extractul de frunze rosii de vita de vie este extrem de eficient pentru tratarea si ameliorarea durerilor de picioare ( picioare obosite), durerilor musculare, reumatismului si plagilor infectate. Balsamul contine extracte naturale din frunze rosii de vita de vie, castane salbatice, capsicum annuum fruit extract, arnika montana, camphor, ulei de soia ect. 

Balsam cu frunze rosii de vita de vie si castane salbatice ajuta la combaterea venelor varicoase. 

Utilizare: Se maseaza balsamul pana se absoarbe. 

Prezentare: 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.