Crema Arthritis, 250 ml, dureri articulare, dureri musculare, Crevil
La reducere!

Crema Arthritis, 250 ml, dureri articulare, dureri musculare, Crevil

Crema Arthritis, 250ml, dureri articulare, dureri musculare 

Artrita este o afectiune foarte raspandita, iar cu mult timp in urma, bolnavii erau sfatuiti sa se resemneze si sa suporte consecintele, deoarece era considerata o suferinta cronica inevitabila, asa cum ar fi aparitia parului alb. Astazi medicina este in masura sa previna, sa descopere din timp si ....

33,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema Arthritis, 250ml, dureri articulare, dureri musculare

Artrita este o afectiune foarte raspandita, iar cu mult timp in urma, bolnavii erau sfatuiti sa se resemneze si sa suporte consecintele, deoarece era considerata o suferinta cronica inevitabila, asa cum ar fi aparitia parului alb. Astazi medicina este in masura sa previna, sa descopere din timp si sa ofere mijloacele pentru tratament. 

Deoarece majoritatea oamenilor bolnavi sunt persoane in varsta, s-ar putea spune ca artroza este o imbatranire a articulatiilor, dar nu este adevarat. Este vorba de o reducere a continutului de anumite substante la nivelul cartilajelor, ceea ce are ca efect degenerarea acestor importante "pernite de amortizare" ale articulatiilor. 

Artrita se caracterizeaza prin dureri adesea nocturne care pot trezi bolnavul. Dimineata, articulatiile isi regasesc mobilitatea doar dupa o perioada de incalzire, a carei durata constituie un bun martor al gradului de inflamatie dar ele pot persista si afecta starea de confort generala. Jardin Artritis Crema amelioreaza simptomele durerilor articulare, contractarea dureroasa a muschilor gatului, durerilor musculare de la nivelul picioarelor, bratelor, spatelui, etc.. 

Crema este ideala, de asemenea, pentru stresul fizic si dureros la care sunt supuse picioarele, talpile si chiar coloana vertebrala, printr-un efort fizic solicitant. Mod de folosire: Crema se aplica pe pielea curata si se maseaza pana se absoarbe in piele. Daca este necesar, se repeta procedeul. 

Atentie: A se evita contactul cu ochii, ranile deschise si mucoasele. A nu se folosi crema in cazul copiilor si bebelusilor.

A se spala mainile dupa folosire! 

Prezentare: 250 ml

S-ar putea sa-ti placa