Gel Gheara Dracului Menthol, 250ml Lotus

Gel Gheara Dracului Menthol, 250ml Lotus

Gel Gheara Dracului Menthol, 250ml Lotus produse Lotus Pharmedicals traumatisme si Reumatologie Extract de mentol cu Gheara Dracului articulatii si dureri cauzate de reumatism

8,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel Gheara Dracului Menthol, 250ml Lotus Pharmedicals, Traumatisme si Reumatologie

Gel Gheara Dracului cu Menthol pentru Traumatisme si Reumatologie, imbunatatirea circulatiei sangelui, tonus muscular, stres si efort fizic.

Datorita efectelor multiple pe care le are, localnicii din Africa de Sud folosesc Gheara Dracului pentru ingrijirea pielii. Extractul de mentol da un sentiment de revigorare si racorire mai ales dupa stres si efort fizic.

Ajuta la: Imbunatatirea circulatiei sangelui , relaxarea si regenerarea tonusului muscular, marirea mobilitatii articulare, calmarea si disparitia durerilor reumatismale.

Utilizare: Se maseaza cu gel pe locul bolnav pana la absorbtia totala. Este absorbit rapid fara a lasa reziduri lipicioase.

Prezentare: 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.