10 fiole buvabile  Joints Forte, Tianran  Sanye Intercom

Joints Forte, fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin (articulatii sanatoase)

Joints Forte - fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin pentru articulatii sanatoase. Jointst Forte este un produs Tianran - Sanye Intercom, supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente active pentru articulatii sanatoase: Glucosamine 1900mg, Chondroitin 1200 mg, MSM 375 mg care poate sa asigure o mobilitate crescute in miscare, articulatii sanatoase, asigura o mobilitate crescuta in miscare.Productia interna de glucozamina si condroitina aorganismului uman scade o data cu inaintarea in varsta, de aceeala persoanele care au capacitati reduse de sinteza ,precum cele care prezinta tulburari functionale osteo-articulare, se recomanda completareanecesarului prin administrarea de suplimente alimentare. Glucozamina este necesara pentru formarea si mentinerea tesutului  

10,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
10 8,00 RON Pana la 20,00 RON
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Joints Forte-fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin

Joints Forte este un produs Tianran - Sanye Intercom, supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente active pentru articulatii sanatoase: Glucosamine 1900 mg, Chondroitin 1200 mg, MSM 375 mg care poate sa asigure o mobilitate crescute in miscare, articulatii sanatoase, asigura o mobilitate crescuta in miscare. 

Productia interna de glucozamina si condroitina a organismului uman scade o data cu inaintarea in varsta, de aceea la persoanele care au capacitati reduse de sinteza ,precum cele care prezinta tulburari functionale osteo-articulare, se recomanda completarea necesarului prin administrarea de suplimente alimentare. 

Glucozamina este necesara pentru formarea si mentinerea tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos. Condroitina ajuta la atragerea si mentinerea lichidului sinovial in cartilajul articular, lichid esential pentru glisarea capetelor articulare. Acest supliment alimentar cu o formula echilibrata, alcatuita din glucozamina, condroitina si MSM , prezentat sub forma unui sirop cu gust placut, poate ajuta la functionarea articulatiilor si la atenuarea durerii de la nivelul acestora, putand contribui, de asemenea la cresterea parului si a ungiilor si la regenerarea pielii. 

Ingrediente/fiola: apa purificata, zahar (indulcitor), clorhidrat de glocosamina (extract din cochilii de crabi/ crustacee)19%, condroitina (extrac din rechin/peste) 12%, MSM /metilsulfonilmetan 3,75 %. 

Mod de utilizare: 2 fiole pe zi. A se agita inainte de folosire. 

Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se injecta. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.  Contraindicat persoanelor alergice la derivate din peste si/sau crustacee. 

Prezentare: 10 fiole buvabile a 10 ml fiecare

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa