10 fiole buvabile Joints Forte, Tianran Sanye Intercom

Joints Forte, fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin (articulatii sanatoase)

Joints Forte - fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin pentru articulatii sanatoase. Jointst Forte este un produs Tianran - Sanye Intercom, supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente active pentru articulatii sanatoase: Glucosamine 1900mg, Chondroitin 1200 mg, MSM 375 mg care poate sa asigure o mobilitate crescute in miscare, articulatii sanatoase, asigura o mobilitate crescuta in miscare.Productia interna de glucozamina si condroitina aorganismului uman scade o data cu inaintarea in varsta, de aceeala persoanele care au capacitati reduse de sinteza ,precum cele care prezinta tulburari functionale osteo-articulare, se recomanda completareanecesarului prin administrarea de suplimente alimentare. Glucozamina este necesara pentru formarea si mentinerea tesutului  

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Joints Forte-fiole cu Clucosamine, Msm, Chondroitin| articulatii sanatoase

Joints Forte fiole cu Clucosamina, MSM si Chondroitin pentru articulatii sanatoase, un produs Sanye Intercom, supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente active pentru articulatii sanatoase: Glucosamine 1900 mg, Chondroitin 1200 mg, MSM 375 mg care poate sa asigure o mobilitate crescute in miscare, articulatii sanatoase, asigura o mobilitate crescuta in miscare. 

Productia interna de glucozamina si condroitina a organismului uman scade o data cu inaintarea in varsta, de aceea la persoanele care au capacitati reduse de sinteza ,precum cele care prezinta tulburari functionale osteo-articulare, se recomanda completarea necesarului prin administrarea de suplimente alimentare. 

Glucozamina este necesara pentru formarea si mentinerea tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos. Condroitina ajuta la atragerea si mentinerea lichidului sinovial in cartilajul articular, lichid esential pentru glisarea capetelor articulare. Acest supliment alimentar cu o formula echilibrata, alcatuita din glucozamina, condroitina si MSM , prezentat sub forma unui sirop cu gust placut, poate ajuta la functionarea articulatiilor si la atenuarea durerii de la nivelul acestora, putand contribui, de asemenea la cresterea parului si a ungiilor si la regenerarea pielii. 

Ingrediente/fiola: apa purificata, zahar (indulcitor), clorhidrat de glocosamina (extract din cochilii de crabi/ crustacee)19%, condroitina (extrac din rechin/peste) 12%, MSM /metilsulfonilmetan 3,75 %. 

Mod de utilizare: 2 fiole pe zi. A se agita inainte de folosire. 

Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se injecta. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.  Contraindicat persoanelor alergice la derivate din peste si/sau crustacee. 

Prezentare: 10 fiole buvabile a 10 ml fiecare

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa