Glucozamina Cu Condroitina 60 cps BioSynergie

Glucozamina Cu Condroitina 60 cps BioSynergie

Glucozamina Cu Condroitina 60 cps Bio-SynergieGlucozamina este principalul component al tesuturilor moi si al lichidului intra-articular. Ajuta la lubrifierea articulatiilor (reduce frecarea si uzarea cartilajelor), refacerea mobilitatii, asigurand integritatea si duritatea cartilajelor si impiedicand formarea focarelor de inflamatie in tesutul cartilaginos.Glucozamina si Condroitinade la Bio-Synergie favorizeaza productia de condroitina, impiedica procesul de degenerare si sprijina regenerarea tesuturilor distruse, ceea ce duce la imbunatatirea functiei articulatiilor si reducerea durerii.Compozitie: - per capsula: 250 mg

40,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Glucozamina Cu Condroitina 60 cps Bio-Synergie

Glucozamina este principalul component al tesuturilor moi si al lichidului intra-articular. Ajuta la lubrifierea articulatiilor (reduce frecarea si uzarea cartilajelor), refacerea mobilitatii, asigurand integritatea si duritatea cartilajelor si impiedicand formarea focarelor de inflamatie in tesutul cartilaginos.

Glucozamina si Condroitinade la Bio-Synergie favorizeaza productia de condroitina, impiedica procesul de degenerare si sprijina regenerarea tesuturilor distruse, ceea ce duce la imbunatatirea functiei articulatiilor si reducerea durerii.

Compozitie: - per capsula: 250 mg

Ingredient activ Cantitate DZR*

Glucozamina 200 mg

Condroitina sulfat de sodiu 50 mg

Administrare: - Cate 1-2 capsule pe zi, pe o durata de minimum 3 luni.

Produsul este contraindicat persoanelor alergice la crustaceea si moluste.

Se recomanda administrarea cu prudenta in cazul copiilor, femilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in cazul unor afectiuni precum: astm, diabet sau tulburari de coagulare a sangelui.

Mod de prezentare: - Flacon cu 60 capsule.

Producator Bio-Synergie Franta