Siliciu Natural, 500 ml,  Bio Synergie

Siliciu natural lichid, 500 ml, Bio Synergie

Siliciu natural lichid, 500 ml, Bio Synergie Siliciu natural sub forma de solutie orala este un supliment alimentar creat in laboratoarele Le Beau (Franta), un produs recomandat pentru a susține bunastarea articulațiilor, precum și frumusețea pielii, a unghiilor și a parului. Ingrediente: Siliciu stabilizat din colagen marin hidrolizat, extract de coada calului, extract de urzica,  sulfat de zinc. Conservanti: acid citric,  sorbat de potasiu, potentiator de gust: arome naturale de fructe de padure, apa demineralizata, caramel. Siliciu Vital articulatiilor si tendoanelor, eficient in bolile de piele. Siliciu este unul din cele 12 elemente constitutive majore ale corpului uman. Organismul uman contine 7g de Siliciu fata de doar aproximativ 3g de fier cat se regasesc in compozitia lui.

45,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Siliciu natural lichid, 500 ml, Bio Synergie 

Siliciu natural sub forma de solutie orala este un supliment alimentar creat in laboratoarele Le Beau (Franta), un produs recomandat pentru a susține bunastarea articulațiilor, precum și frumusețea pielii, a unghiilor și a parului.

Ingrediente:

Siliciu stabilizat din colagen marin hidrolizat, extract de coada calului, extract de urzica,  sulfat de zinc.

Conservanti: acid citric,  sorbat de potasiu, potentiator de gust: arome naturale de fructe de padure, apa demineralizata, caramel. 

Siliciu 

Vital articulatiilor si tendoanelor, eficient in bolile de piele. 

Siliciu este unul din cele 12 elemente constitutive majore ale corpului uman.

Organismul uman contine 7g de Siliciu fata de doar aproximativ 3g de fier cat se regasesc in compozitia lui.

Siliciu intra in formarea: 

tendoanelor

articulatiilor

pielii 

unghiilor

SLICIUL intra in compozitia sangelui.

Siliciu joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar si in detoxifierea organismului.

Siliciu se administreaza ca adjuvant in:

Arteroscleroza

Demineralizare

Rahitism

Afectiuni degenerative

Inflamatii ale articulatiilor

Tendinite

Afectiuni ale pielii

Mod de administrare:

1 lingurita de 2 ori /zi

Produsele Bio-Synergie sunt fabricate in Franta si corespund celor mai inalte standarde calitative in vigoare.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa