Biomobil 1 (L86)

Biomobil 1 (L86), 63 capsule, Fares

Biomobil 1 (L86), 63 capsule, Fares Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor. Ajută la reducerea disconfortului articular și previne degradarea cartilajului. Beneficiile Biomobil 1 Fares asupra sanatatii articulatiilor: Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

25,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Biomobil 1 (L86), 63 capsule, Fares

Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor. Ajută la reducerea disconfortului articular și previne degradarea cartilajului.

Beneficii asupra sanatatii articulatiilor:

  • Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.
  • Ajută la reducerea disconfortului articular și previne degradarea cartilajului.
  • Diuretic, depurativ (favorizează eliminarea toxinelor); favorizează eliminarea acidului uric acumulat în țesuturi.
  • Protejează mucoasa gastrică.

Ingrediente pentru o capsulă:

  • extract uscat de rădăcină de gheara diavolului (Harpagophyti radix) standardizat în min. 2,7% harpagozidă 80 mg
  • frunze de mesteacăn argintiu (Betulae folium) 80 mg
  • mantaua doamnei comune (Ulmariae herba) 80 mg
  • radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) 60 mg
  • fructe de ienupăr comun (Juniperi fructus) 60 mg
  • extract uscat de scoarță de salcie albă (Salicis cortex) este standardizat în min. 15% salicină 40 mg.

Mod de administrare:

1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă . Daca este nevoie de un efect mai puternic, se poate administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Durata tratamentului: 3 luni.

Vă recomandăm tratament alternativ de 3 luni cu capsule BIOMOBIL 1-L86 , urmat de capsule BIOMOBIL 2-L86A . Poti incepe tratamentul cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele timp de 3 luni.

Contraindicatii:Nu este recomandat copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare: 63 capsule

Fares
5941141010990

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.