Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament. Gel pentru incalzitor muschilor inainte de antrenament Deep Training, 260 g. Gel incalzitor cu o formula unica, ce contine extracte naturale din 4 plante (rozmarin, eucalipt, lamaie si scortisoara), cu ingrediente active si sigure. Rezultatul este un gel elegant care asigura incalzirea muschilor inainte de antrenament. Reduce timpul de incalzire si scade riscul leziunilor. Nu contine coloranti artificiali. Efecte imediate. Nu pateaza. Cantitate 260 g

27,62 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzitor muschilor inainte de antrenament Deep Training, 260 g

Gel incalzitor cu o formula unica, ce contine extracte naturale din 4 plante (rozmarin, eucalipt, lamaie si scortisoara), cu ingrediente active si sigure.

Rezultatul este un gel elegant care asigura incalzirea muschilor inainte de antrenament. Reduce timpul de incalzire si scade riscul leziunilor.

Nu contine coloranti artificiali.

Efecte imediate.

Nu pateaza.

Cantitate:

260 g

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa