Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament. Gel pentru incalzitor muschilor inainte de antrenament Deep Training, 260 g. Gel incalzitor cu o formula unica, ce contine extracte naturale din 4 plante (rozmarin, eucalipt, lamaie si scortisoara), cu ingrediente active si sigure. Rezultatul este un gel elegant care asigura incalzirea muschilor inainte de antrenament. Reduce timpul de incalzire si scade riscul leziunilor. Nu contine coloranti artificiali. Efecte imediate. Nu pateaza. Cantitate 260 g

27,62 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel pentru incalzirea muschilor inainte de antrenament

Gel pentru incalzitor muschilor inainte de antrenament Deep Training, 260 g

Gel incalzitor cu o formula unica, ce contine extracte naturale din 4 plante (rozmarin, eucalipt, lamaie si scortisoara), cu ingrediente active si sigure.

Rezultatul este un gel elegant care asigura incalzirea muschilor inainte de antrenament. Reduce timpul de incalzire si scade riscul leziunilor.

Nu contine coloranti artificiali.

Efecte imediate.

Nu pateaza.

Cantitate:

260 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa