Balsam Puterea Calului cu Chili Herbavit

Balsam Puterea Calului Cu Chili de la Herbavit este un gel cu continut de plante medicinale, cu efect congestiv, usor de aplicat pe piele. Recomandat pentru reducerea durerilor musculare, pentru incalzirea muschilor si reducerea simptomelor musculoscheletice.

A nu se folosi pe rani deschise. Numai pentru uz extern. Nu folositi in jurul ochilor, mucoaselor sau a gurii.

Mod de utilizare : aplicati gelul Puterea Calului pe suprafata afectata si masati usor pana la absorbtie. Masajul se realizeaza cu miscari circulare.

Ingrediente balsam Puterea Calului cu Chili:

Isopropyl Alcohol, Aqua,Glycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol,  Hidrogenated Castor oil, PEG-40, Carbomer, Menthol, Camphor, Sodium hydroxide, Chamomilla Recutita Flower Extract, Capsicum Frutescent, Ginger Root Extract,  (Green Tea) Camelia Sinensis Leaf Extract,  Zingiber Officinalis Extract, Croton lechleri extract, Aloe Barbadesis leaf extract CI 18050

Camforul este utilizat local pentru a crește circulatia sângelui si pentru a reduce durerea și imflamatia provocata de iritații. Este important să nu aplicați camfor direct pe pielea cu rani 

Unii oameni folosesc camforul local pentru a trata bolile aparatului respirator și pentru a trata simptomele bolilor cardiace. Camforul este de asemenea utilizat local pentru tratarea arsurilor minore. 

Tara de provenienta: Ungaria

Recomandari: articulatii si dureri reumatice.

HERBAVIT
Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.