Gout Star, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Gout Star, 100 tablete, Ayurmed

Gout Star, 100 tablete, Ayurmed ajuta la menţinerea mobilității si integrității articulare normale prin asigurarea lubrefierii, troficităţii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase datorita continutului de plante medicinale ayurvedice.

41,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gout Star, 100 tablete, Ayurmed [6423359000929]

Gout Star, 100 tablete, Ayurmed ajuta la menţinerea mobilității si integrității articulare normale prin asigurarea lubrefierii, troficităţii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase datorita continutului de plante medicinale ayurvedice.

Gout Star are in compozitie fitonutrienții care susțin eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitată apariția durerii și disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, țesuturi si rinichilor. Suplimentul Gout Star sub forma de tablete susține procesul complex de eliminare a toxinelor si fluxul urinar, ajutand la funcționarea corespunzătoare a articulațiilor si a sistemului urinar. Suplimentul Gout Star protejeaza organismul de procesele degenerative si oxidative și îmbătrânirea prematură a articulațiilor.

Gout Star contribuie la:

  • ajuta la eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitată apariția durerii și disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, rinichilor sau altor țesuturi;
  • ajuta la menţinerea integrității și mobilității articulare normale prin asigurarea troficităţii, lubrifierii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase;
  • ajuta la detoxifierea organismului prin susținerea fluxului urinar și a procesului complex de eliminare a toxinelor din organism
  • ajuta la menținerea nivelului normal al enzimelor antioxidante, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative și îmbătrânirea prematură a articulațiilor.
  • menținând sănătatea și funcționarea corespunzătoare a sistemului urinar și a articulațiilor;

Mod de administrare Gout Star :

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi - cu 30 minute înainte de masă - minim 6 luni

Ingrediente Gout Star:

Orthosiphon aristatus– 125mg;

Apium graveolens – 100mg;

Harpagophytum procumbens – 75mg;

Vitis vinifera – 65mg;

Curcuma longa – 60mg;

Mentha piperita – 25mg;

Acacia arabica- 50mg.

Orthosiphon aristatus susține funcția excretoare a rinichilor, ajută la eliminarea nisipului şi a calculilor de mici dimensiuni de la nivelul tractului urinar. Reduce durerile și inflamațiile în caz de artrite reumatoide, gută, prin înlăturarea excesului de acizi și apă din articulații.

Apium graveolens stimulează rinichii să elimine rapid deșeurile de metabolism, toxinele din organism și excesul de apă în caz de retenție de lichide. Puternic efect antiinflamator dar și analgezic.

Vitis vinifera ajută la menținerea sănătății cartilajelor articulare prin refacerea colagenului.

Harpagophytum procumbens  favorizează eliminarea acidului uric și ameliorează componenta inflamatorie a acestei afecțiuni.

Curcuma longa acțiune antiinflamatoare nesteroidiană prin inhibarea activității enzimelor ciclooxigenază 2, lipooxigenază și sintetaza oxidului nitric. Normalizează fluxul sanguin, menține fluiditatea sângelui și susține procesele de detoxifiere ale organismului.

Prezentare: 100 tablete

6423359000929

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa