Deer Antler, Extract Corn de Cerb,100 capsule, Yong Kang

Deer Antler, Extract Corn de Cerb,100 capsule, Yong Kang

Deer Antler, Extract Corn de Cerb,100 capsule, Yong KangDescriere: DEERANTLER – pulbere din corn de cerbDeer Antler capsule contine pulbere din corn de cerb bogata in nutrienti esentiali pentru mentinerea unui corp sanatos. Efecte: Sursa de proteine, lipide si minerale (calciu-Ca, magneziu-Mg, fosfor-P, sodiu-Na, potasiu-K),ce contribuie la mentinerea echilibrului fosfo-calcic. Ajutala functionarea normala a sistemelor muscular si articular si la recuperarea musculara dupa efort fizic prelungit. Confera vitalitate si buna dispozitie, fiind puternic energizant. Ingrediente/capsula (597mg):500 mgpulbere din corn de cerb, gelatina (capsula).Utilizare: Numai pentru adulti (18-60 ani): cu apa sau bautura favorita, una sau doua capsule, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul d ...
0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Deer Antler, Extract Corn de Cerb,100 capsule, Yong Kang

Descriere: DEER ANTLER – pulbere din corn de cerb
Deer Antler capsule contine pulbere din corn de cerb bogata in nutrienti esentiali pentru mentinerea unui corp sanatos.
Efecte: Sursa de proteine, lipide si minerale (calciu-Ca, magneziu-Mg, fosfor-P, sodiu-Na, potasiu-K), ce contribuie la mentinerea echilibrului fosfo-calcic. Ajuta la functionarea normala a sistemelor muscular si articular si la recuperarea musculara dupa efort fizic prelungit. Confera vitalitate si buna dispozitie, fiind puternic energizant.
Ingrediente/capsula (597mg): 500 mg pulbere din corn de cerb, gelatina (capsula).
Utilizare: Numai pentru adulti (18-60 ani): cu apa sau bautura favorita, una sau doua capsule, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si/sau inainte de culcare.
Atentionari: A nu se administra in timpul sarcinii. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Acest produs este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 capsule). A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza ambalajului.
Contraindicat persoanelor cu afectiuni cronice grave. Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricatiei (inscriptionata pe ambalaj). Conservare: la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de soare. Producator Yong Kang Prezentare: flacon cu 100 capsule a 597 mg. DEER ANTLER – pulbere din corn de cerb