Artrisalm, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Artrisalm, 100 tablete, Ayurmed

ARTRISALM contribuie la reducerea rigidității articulare și a disconfortului articular de natură inflamatorie si ajuta la susținerea proceselor naturale de regenerare a țesuturilor distruse. ARTRISALM ajuta la reducerea durerilor și a disconfortului în caz de suprasolicitare mecanică a articulațiilor sau în traumatisme ale aparatului locomotor (sport de performanță, muncă fizică solicitantă, obezitate)

50,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

ARTRISALM contribuie la reducerea rigidității articulare și a disconfortului articular de natură inflamatorie si ajuta la susținerea proceselor naturale de regenerare a țesuturilor distruse. ARTRISALM este un supliment ce ajuta la diminuarea durerilor și a disconfortului în caz de suprasolicitare mecanică a articulațiilor sau în traumatisme ale aparatului locomotor (sport de performanță, muncă fizică solicitantă, obezitate).

Durerile articulare cronice sau acute sunt resimțite ca un disconfort la nivelul uneia sau mai multor articulații. Durerile pot fi datorate unor afecțiuni (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc) sau cauzate de unele traumatisme sau suprasolicitări articulare.

Durerea articulară poate fi influențată de schimbarea condițiilor meteorologice (temperaturi scăzute, umezeală, presiune atmosferică). Suplimentul alimentar ARTRISALM este 100% natural si conține o combinație de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sănătatea și la funcționarea normală a sistemului osos și a articulațiilor. Prin acțiunea substanțelor bioactive din plante, ARTRISALM ajuta la menținerea mobilității articulare normale prin asigurarea troficității, a lubrifierii normale a articulațiilor și prin susținerea circulației sanguine sănătoase.

Substanțele din plante ajuta la scăderea durerii și a inflamației la nivel articular. Fitonutrienții cu proprietăți antioxidante neutralizează radicalii liberi protejând articulațiile împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative. Susține procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, are proprietăți detoxifiante, pentru a menține sănătatea și funcționarea normală a articulațiilor. Ajuta la susținerea sistemului imunitar, crescând capacitatea de autoapărare a organismului.

Este recomandat în toate tipurile de modificări articulare de tip inflamator (artrite), degenerativ (artroze) sau post traumatice, precum și în cazurile de suprasolicitare a articulațiilor.

ARTRISALM contribuie la:

  • întârzierea proceselor de degenerare la nivelul articulațiilor prin protejare împotriva stresului oxidativ;
  • menținerea stării de sănătate și funcționare normală a articulațiilor;
  • susținerea proceselor de regenerare a țesuturilor, menținerea troficității și lubrifierii normale, reducerea rigidității și creșterea mobilității articulațiilor;
  • detoxifierea organismului prin stimularea tranzitului intestinal și a diurezei.
  • susținerea sistemului imunitar crescând capacitatea de autoapărare a organismului;

Modul de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administrează la 1 oră după masă, minim 30 de zile, recomandat in cure de 3-6 luni.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Nu are efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură.

(Turmeric) Curcuma longa, pulbere de rizom – 75mg;

(Shallaki) Boswellia serrata, pulbere de rezină – 100mg;

(Ghimbir) Zingiber officinale, pulbere de rizom -75mg;

(Usturoi) Allium sativum, pulbere de bulb – 50mg;

(Ginseng indian) Withania somnifera, pulbere de rădăcină – 50mg;

(Nirgundi) Vitex negundo, extract din frunze (7:1) – 50mg;

(Guma acacia) Acacia arabica – excipient 50mg.

(Rasna) Pluchea lanceolata, extract din rădăcină (5:1)- 50mg;

Boswellia serrata sau Shallaki – scade durerea și inflamația la nivel articular, îmbunătățeste mobilitatea articulară, este un protector și regenerator al cartilajului articular, susține recuperarea după traumatisme.

Withania somnifera sau Ginseng indian  – este adaptogen, tonic, antioxidant puternic, antiinflamator, fortifică structurile nervoase, crește rezistența fizică și psihică și încetinește procesul de îmbătrânire prematură.

Zingiber officinale sau Ghimbir  – antiinflamator, calmează inflamațiile și durerea, îmbunătățește circulația. Menține un tranzit intestinal normal și facilitează eliminarea naturală a toxinelor.

Allium sativum sau Usturoi– susține eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigorează sistemul imunitar şi reduce durerile artritice, fiind antiinflamator.

Pluchea lanceolata sau Rasna – este antiinflamator, contribuie la controlul sintezei de autoantigeni implicați în procesul autoimun de degenerare a proteinelor în articulații.

Vitex negundo sau Nirgundi – antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatori și analgezic ușor în toate formele de reumatism.

Curcuma longa sauTurmeric  – este antiinflamator, reduce edemele, crește mobilitatea articulară, protejează țesuturile de procesele oxidative. Îmbunătățește circulația sanguină și susține eliminarea toxinelor din organism.

Prezentare: 100 capsule

Fisa tehnica

6423359000011

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.