Ginger, Turmeric, Bromelain, 60 comprimate, Natures Aid pret, prospect

Ginger, Turmeric, Bromelain, 60 comprimate, Natures Aid pret, prospect

Ginger, Turmeric, Bromelain Supliment alimentare ce contine: Ghimbir (pudra extrasa din radacina de ghimbir) echivalentul unei doze standard de medicament anti-inflamator, puternic inhibator al inflamatiilor. Turmeric - ingredientul activ este curcumina (aceasta da culoarea galbena a condimentului) cu efect antioxidant puternic ajuta la protectia celulelor si mentine flexibilitatea articulatiilor, scade nivelul de histamina, creste productia naturala de cortizon.Bromelina - reduce durerea si accelereaza timpul de vindecare si este folosita cu rezultate pozitive si semnificative in tratamentul diferitelor leziuni sportive. Beneficiile suplimentului aliment

49,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Descriere

Ginger, Turmeric, Bromelain (anti-inflamator natural)

Ginger, Turmeric, Bromelain supliment alimentar ce contine: Ghimbir (pudra extrasa din radacina de ghimbir) echivalentul unei doze standard de medicament anti-inflamator, puternic inhibator al inflamatiilor. 

Turmeric, ingredientul activ este curcumina (aceasta da culoarea galbena a condimentului) cu efect antioxidant puternic ajuta la protectia celulelor si mentine flexibilitatea articulatiilor, scade nivelul de histamina, creste productia naturala de cortizon.

Bromelina, reduce durerea si accelereaza timpul de vindecare si este folosita cu rezultate pozitive si semnificative in tratamentul diferitelor leziuni sportive.

Beneficiile suplimentului alimentar Ginger, Turmeric, Bromelain:

Efect anti-inflamator.

Efectul de incalzire ajuta la imbunatatirea circulatiei (alimentarea incorecta cu sange poate agrava durerea si disconfortul), asigurand astfel furnizarea eficienta de substante nutritive pentru procesul de vindecare.

Turmericul si Ghimbirul sunt plante care sunt de obicei utilizate in sistemul Ayurvedic indian ca medicamente pentru durere

Compozitie Ginger, Turmeric, Bromelain:

Extract din radacina uscata de ghimbir 500 mg,

Bromelain 100 mg 

Turmeric/Curcumin - radacina uscata 500 mg.

Contraindicatii si precautii ale suplimentului alimentar:

Consultati medicul inaintea utilizarii daca aveti pietre la rinichi.

Nu se administreaza copiilor sub 6 ani. 

Nu este indicat femeilor insarcinate

Prezentare:

60 capsule

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.