Crema balsam Puterea Calului cu ardei iute, 500 ml, Stolz

Crema balsam Puterea Calului cu ardei iute, 500 ml, Stolz

Crema Balsam Puterea Calului cu ardei iute, 500 ml, Stolz La o crema Puterea Calului de 500 ml cumparata din categoria Tratamente Naturiste, Reumatism, Unguente antireumatice a magazinului Pastilepotentasam.ro, primiti cadou un plasture cu ardei iute Capsicum Plaster.Balsam Crema cu ardei iute Puterea Calului, este un produs Stolz - Germania.Crema Puterea Calului, contine o compozitie speciala din mai multe plante, contine extract de ardei iute, cu efecte impotriva durerilor de spate, artrita reumatoida, dureri de picioare, un unguent antireumatic ce se aplica local pe locul dureros.Crema se aplica pe locul dureros, se maseaza bine la nevoie se repeta.Atentie:A se evita contactul cu ochii, rani deschise si mucoase.A nu se folosi la sugari si copii mici.A se folosi in maxim 12 lun ...

13,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema Balsam Puterea Calului cu ardei iute, 500 ml, Stolz


La o crema Puterea Calului de 500 ml cumparata din categoria Tratamente Naturiste, Reumatism, Unguente antireumatice a magazinului Pastilepotentasam.ro, primiti cadou un plasture cu ardei iute Capsicum Plaster.

Balsam Crema cu ardei iute Puterea Calului, este un produs Stolz - Germania. Crema Puterea Calului, contine o compozitie speciala din mai multe plante, contine extract de ardei iute, cu efecte impotriva durerilor de spate, artrita reumatoida, dureri de picioare, un unguent antireumatic ce se aplica local pe locul dureros. Crema se aplica pe locul dureros, se maseaza bine la nevoie se repeta.
Atentie: A se evita contactul cu ochii, rani deschise si mucoase. A nu se folosi la sugari si copii mici. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.
Cumpara o crema Puterea Calului, 500 ml si ai cadou un plasture cu ardei iute, 12 cm /18 cm
Prezentare: cutie 500 ml + 1 pasture cu ardei iute.
Producator: Stolz GMBH - Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa