Articular Stem, 120 capsule, Herbagetica

Articular Stem, 120 capsule, Herbagetica

Articular Stem, 120 capsule, Herbagetica stimulează refacerea ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii, creşte mobilitatea articulară. Formula special conceputa pentru a cotribui la menține mobilitatea și sănătatea articulațiilor si la calmarea durerii.

85,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Articular Stem, 120 capsule, Herbagetica

Articular Stem, 120 capsule, Herbagetica stimulează refacerea ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii, creşte mobilitatea articulară. Formula special conceputa pentru a cotribui la menține mobilitatea și sănătatea articulațiilor si la calmarea durerii.

Contribuie la:

– menținerea structurii normale a articulațiilor

– menținerea sănătății sistemului osos prin favorizarea procesului de regenerare și diferențiere celulară

– calmarea durerii

– menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor

Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte “structura de rezistenţă” a corpului rechinilor, această pulbere este foarte bogată în condroitină şi glucozamină.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Prezentare: 120 capsule

6425262010514

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa