Bonefactor Condroitin Glucozamin Mms 60Cps Adams Vision

Bonefactor Condroitin Glucozamin Mms 60Cps Adams Vision

Bonefactor Condroitin Glucozamin Mms 60Cps Adams Vision Produsul este recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos femei la menopauza dupa operatii ginecologice si persoane in varsta

36,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bonefactor (Condroitin-Glucozamin-Mms) 60Cps Adams Vision Produsul este recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos (femei la menopauza, dupa operatii ginecologice si persoane in varsta), persoanelor care depun eforturi fizice intense (sportivi), in caz de dureri articulare (genunchi, solduri, membre superioare si coloana vertebrala), osteoporoza, osteoartroza.

Substantele care intra in componenta acestui supliment alimentar constituie elementele de structura fundamentala ale cartilajului osos.

Condroitina este o substanta ce participa la formarea matricei cartilaginoase imbunatatind proprietatile mecanice si elastice ale cartilajului.

Glucozamina este o componenta structurala a cartilajului osos care are si efecte antiinflamatorii. De asemenea, protejeaza cartilajul osos impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel.

Mod de administrare:

2 capsule (cel mult 6) pe zi cu apa si mancare. 

Este recomandata folosirea produsului pe o perioada de 3 luni.

Compozitie per capsula:

- Sulfat de condroitina 240mg

-Sulfat de glucozamina 300mg

-MSM (Metilsulfonilmetan) 400mg

-Excipienti 

-gelatina, stearat de magneziu, acid stearic, celuloza microcristalina si silica

Produs naturist pentru Afectiuni osteoarticulare

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.