Cicatridina unguent

Cicatridina unguent, 60 g, Naturpharma

Cicatridina unguent poate fi folosit cu toate tipurile de bandaje si ajuta în procesul de recuperare a rănilor superficiale și profunde de orice origine.

76,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Comanda Cicatridina unguent la cel mai bun pret!

Cicatridina unguent poate fi folosit cu toate tipurile de bandaje si ajuta în procesul de recuperare a rănilor superficiale și profunde de orice origine.

Caracteristici Cicatridina unguent:

  • Creează condiții pentru o vindecare mai rapidă a rănilor;
  • Începe să funcționeze imediat și are un efect de durată;
  • Protejează rana de infecții datorită acțiunii sale antiseptice;
  • Poate fi folosit cu toate tipurile de bandaje;
  • Întărește și protejează complet pielea;
  • Ajută la prevenirea cicatricilor;

Ingrediente cheie:

  • Acid hial uro nic – are capacitatea unică de a lega moleculele de apă, activează procesul de recuperare, stimulează regenerarea țesuturilor și accelerează vindecarea rănilor superficiale și profunde. Suprimă procesul inflamator.
  • Uleiul de migdale – are efecte antiinflamatorii si analgezice. Restabilește elasticitatea țesuturilor, stimulează epitelizarea pielii și a mucoaselor.
  • Clorhexidina - o nouă generație de antiseptic cu efect antibacterian dovedit în practica clinică, care asigură activitate antibacteriană maximă.

Se recomanda utilizarea produsului pentru arsuri mai severe de gradul 2. Oferă mai multă umiditate decât spray-ul Cicatridine, care este o condiție necesară în tratamentul arsurilor mai severe.

Unguentul Cicatridina poate fi utilizat pentru toate tipurile de răni atrofice (ulcer post-flebită, ulcer de stază, ulcer diabetic, ulcer varicos etc.) Clorhexidina în formula sa are un efect antiseptic puternic, prevenind infecția rănilor - aceasta la rândul său este un necesar condiție pentru începerea procesului de vindecare.

Compoziţie:

Apă, parafină lichidă, alcool cetil stearilic, ulei de migdale dulci, polioxietilen (2) stearilic eter, polioxietilenă (21) stearilic eter, glicerină, sorbitol 70%, ulei de silicon, digluconat de clorhexidină 20%, imidazolidinil uree, acid de sare de sodiu, sare de sodiu de EDTA, BHT.

Cum se utilizează:

Curățați cu atenție zona de tratat înainte de fiecare aplicare. Aplicați pe zona afectată cu mișcări ușoare de masaj. Dacă este necesar, protejați cu tifon. Este o igienă bună să vă spălați pe mâini înainte și după utilizarea dispozitivului medical.

Prezentare: tub de 60 g

8032595870807
Fisa tehnica
Beneficii:
vindecarea mai rapidă a rănilor
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.