Cicatridina Spray

Cicatridina Spray, 125 ml, NaturPharma

Cicatridina spray este o solutie pentru toate tipurile de rani. Stimulează procesul de recuperare și are efect imediat asupra rănilor superficiale și profunde.

64,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cicatridina Spray, 125 ml, NaturPharma

Cicatridina spray este o solutie pentru toate tipurile de rani. Stimulează procesul de recuperare și are efect imediat asupra rănilor superficiale și profunde.

Beneficii Cicatridina spray pentru sanatate:

  • Tratamentul concomitent al proceselor de restaurare a rănilor superficiale sau profunde
  • Sprijină procesele de reparare a țesuturilor și de vindecare mai rapidă a rănilor
  • Spray-ul are 2 straturi de acțiune pe pielea rănită

Cicatridina spray are 2 straturi de actiune pe pielea lezata. 

  • Stratul inferior se întinde și creează o peliculă pe rană astfel încât să înceapă procesul de recuperare rapidă. 
  • Stratul superior usucă sângele și secrețiile din rană. 

Acidul hialuronic, inclus în compoziția produsului, susține procesele de reparare a țesuturilor și vindecarea mai rapidă a rănilor.

Cicatridina imbunatateste si accelereaza procesul de refacere si regenerare a celulelor, conferind astfel elasticitate si tonus tesuturilor.

Indicatii: Sprayul cicatridina are un efect excelent asupra mancarimii (dermatitei scutecului) la copiii mici. Are o tolerabilitate excelentă și oferă protecție de lungă durată.

Spray-ul Cicatridina are o formulă patentată special dezvoltată, cu 5 ingrediente cheie :

  • Acidul hi alu ro nic - are capacitatea unică de a lega moleculele de apă, activează procesul de recuperare, stimulează regenerarea țesuturilor și accelerează vindecarea rănilor superficiale și profunde, suprimă procesul inflamator.
  • Vitamina E - este un antioxidant puternic, stimulează reînnoirea celulară, protejează și apără pielea de influențele externe agresive și își menține echilibrul natural și elasticitatea.
  • Uleiul esențial de arbore de ceai -  are un efect antiseptic și antifungic puternic, distrugând bacteriile patogene.
  • Uleiul de migdale - are efecte antiinflamatorii și analgezice, restabilește elasticitatea țesuturilor și stimulează epitelizarea pielii și a mucoaselor.
  • Uleiul esențial de lămâie - are acțiune antiseptică și antiinflamatoare.

Cum se utilizează:

Aplicați Cicatridine spray de 2 sau 3 ori în 24 de ore pe o suprafață bine curățată a plăgii.

Înainte de a aplica spray-ul, agitați puternic flaconul până când auziți sunetul particulelor care lovesc pereții flaconului, care servesc la transformarea substanței într-o consistență omogenă, pudră.

Agitați energic timp de 10-15 secunde.

Pulverizați apoi pe suprafața plăgii, ținând flaconul în poziție verticală, la o distanță de 15-20 cm.

8032595870616
Fisa tehnica
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.