Gel de Aloe Vera, 150ml, Gorvita

Gel de Aloe Vera, 150ml, Gorvita

Gel de Aloe Vera, 150ml - Gorvita (acnee, herpes, psoriazis, arsuri solare si termice)Gelul de aloe vera este folosit ca masura naturala si eficienta in problemele cutanate, pentru regenerarea tesutului pielii iritate.Are actiune de curatare, antiinflamatorie si bactericida.Gelul de aloe vera de la Gorvita, este recomandat in special in urmatoarele afectiuni dermatologice: herpes, acnee, hematoame, psoriazis, micoze, precum si dupa intepaturi de insecte, cicatrici, in caz de leziuni alergige pe piele, dupa arsuri solare si arsuri termice sau pentru ingrijirea si hidratarea zilnica a pielii.Gel de aloe vera este un produs Gorvita, contine ingrediente naturale si este recomandat in special pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile predispuse la alergii.Produsul este recomandat i ...

11,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel de Aloe Vera Gorvita


Gelul de aloe vera este folosit ca masura naturala si eficienta in problemele cutanate, pentru regenerarea tesutului pielii iritate. Are actiune de curatare, antiinflamatorie si bactericida.

Gelul de aloe vera de la Gorvita, este recomandat in special in urmatoarele afectiuni dermatologice: herpes, acnee, hematoame, psoriazis, micoze, precum si dupa intepaturi de insecte, cicatrici, in caz de leziuni alergige pe piele, dupa arsuri solare si arsuri termice sau pentru ingrijirea si hidratarea zilnica a pielii.

Gel de aloe vera este un produs Gorvita, contine ingrediente naturale si este recomandat in special pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile predispuse la alergii.

Produsul este recomandat in special pentru: arsuri solare si termice, muscaturi de insecte, herpes, acnee, psoriazis, hematoame, cicatrici, pentru ingrijirea si hidratarea zilnica a pielii.
Prezentare: 150 ml

Producator: Gorvita

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.