Spray cu propolis pentru arsuri,leziuni,ulcer cronic de gamba,50 ml,Institutul Apicol

Spray cu propolis pentru arsuri,leziuni,ulcer cronic de gamba,50 ml,Institutul Apicol

Apiterapia | Produse Apicole:Spray cu propolis pentru arsuri,leziuni,ulcer cronic de gamba,50 ml,Institutul ApicolSpray cu propolis - Prospect:Fiind bogat in balsamuri, rasini, uleiuri eterice, ceruri si mai ales in flavonoizi naturali, propolisul are proprietati eutrofice, biostimulatoare, antiseptice, cicatrizante, keratolitice. La administrare topica prezinta efecte analgezice fiind foarte bine tolerat.Compozitie: Extract alcoolic de propolis 10%Indicatii:- Leziuni cutanate mici de natura traumatica sau termica (arsuri).- Ulcer cronic de gamba.- Keratodermii de etiologii variabile.- Leziuni de decubit, arsuri de gradul I si II. ÃŽn prezenta unei suprainfectii microbiene, propolisul poate fi folosit in asociere cu antibioticeAdministrare:se pulverizeaza zona afectata de la o di ...
26,70 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Apiterapia | Produse Apicole:Spray cu propolis pentru arsuri,leziuni,ulcer cronic de gamba,50 ml,Institutul Apicol


Spray cu propolis - Prospect:

Fiind bogat in balsamuri, rasini, uleiuri eterice, ceruri si mai ales in flavonoizi naturali, propolisul are proprietati eutrofice, biostimulatoare, antiseptice, cicatrizante, keratolitice. La administrare topica prezinta efecte analgezice fiind foarte bine tolerat.
Compozitie: Extract alcoolic de propolis 10%
Indicatii: - Leziuni cutanate mici de natura traumatica sau termica (arsuri). - Ulcer cronic de gamba. - Keratodermii de etiologii variabile. - Leziuni de decubit, arsuri de gradul I si II. ÃŽn prezenta unei suprainfectii microbiene, propolisul poate fi folosit in asociere cu antibiotice
Administrare: se pulverizeaza zona afectata de la o distanta de 10-15 cm, realizandu-se pe suprafata tratata o pelicula protectoare, sub care regenerarea tesuturilor si cicatrizarea decurge in cele mai bune conditii.
Conservare: ferit de surse directe de caldura Prezentare: flacoane metalice spray continand 50 ml. Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Spray Propolis/ 50ml
Producator: ICD APICULTURA - INSTITUTUL APICOL

Fisa tehnica