Unguent cu extract total de galbenele si catina,20g,Dr Baciu,Ceta Sibiu

Unguent cu extract total de galbenele si catina,20g,Dr Baciu,Ceta Sibiu

Unguent de galbenele plafar | Unguent cu extract total de galbenele si catina, 20g, Dr Baciu, Ceta SibiuProduse naturiste Ceta Sibiu,comenzi online de produse naturiste,produse cosmetice,Producator:Ceta Plafar Impex Sibiu,de la Plafar/Magazin onlineSamDistribution.ro,oferte si promotii ( pret de producator) la:Crema,Unguent Ceta Sibiu.

UNGUENT DE GALBENELE SI CATINA,20 g,Ceta Sibiu

Unguentul cu extract de galbenele si catina cu actiune vitaminizanta, tonifianta, nutritiva, emolienta, cicatrizanta, antiinflamatoare, bactericida.Compozitie:Extract din flori de galbenele, catina, vaselina, lanolina, ceara.Tratament - adjuvant in:hemoroizi, varice, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, eczeme, noduli, degeraturi.Utilizari cosmetice:Crema de fata pentru tenuri imbatra ...
4,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Unguent de galbenele plafar | Unguent cu extract total de galbenele si catina, 20g, Dr Baciu, Ceta Sibiu

Produse naturiste Ceta Sibiu,comenzi online de produse naturiste,produse cosmetice,Producator:Ceta Plafar Impex Sibiu,de la Plafar/Magazin onlineSamDistribution.ro,oferte si promotii ( pret de producator) la:Crema,Unguent Ceta Sibiu.


UNGUENT DE GALBENELE SI CATINA,20 g,Ceta Sibiu


Unguentul cu extract de galbenele si catina cu actiune vitaminizanta, tonifianta, nutritiva, emolienta, cicatrizanta, antiinflamatoare, bactericida.
Compozitie: Extract din flori de galbenele, catina, vaselina, lanolina, ceara.
Tratament - adjuvant in: hemoroizi, varice, ulcere varicoase, arsuri, plagi postoperatorii, eczeme, noduli, degeraturi.
Utilizari cosmetice: Crema de fata pentru tenuri imbatranite, devitalizate si palide.
Prezentare: Cutie 20 g.
Producator:Ceta Plafar Impex Sibiu

Fisa tehnica