Apidermin for Men, gel de dus cu laptisor de matca, 200ml, Complex Apicol

Apidermin for Men, gel de dus cu laptisor de matca, 200ml, Complex Apicol

Apidermin,Apidermin for Men-Gel de dus cu laptisor de matca si alantoina Gama de produse naturiste si cosmetice cu produse apicole romanesti- Complex Apicol a lansat pentru barbati un rasfat apicosmetic pentru dus,un gel de dus cu laptisor de matca si alantoina cu efecte benefice asupra pielii.Pielea are nevoie de ingrijire si revitalizare in fiecare zi. Gelul revigorant de dus Apidermin for men ingrijeste si revitalizeaza la inceputul sau sfarsitul unei zile, inlaturand efectele nocive ale mediului in timp ce lasa pielea parfumata cu o aroma profund masculina.Complexul activ format din laptisor de matca si alantoina are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmeaza si ingrijeste pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii in timp ce laptisorul de matca stimuleaza regenerar ...

14,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apidermin for Men, Gel de dus cu laptisor de matca si alantoina

Gama de produse naturiste si cosmetice cu produse apicole romanesti- Complex Apicol a lansat pentru barbati un rasfat apicosmetic pentru dus,un gel de dus cu laptisor de matca si alantoina cu efecte benefice asupra pielii. 

Pielea are nevoie de ingrijire si revitalizare in fiecare zi. Gelul revigorant de dus Apidermin for men ingrijeste si revitalizeaza la inceputul sau sfarsitul unei zile, inlaturand efectele nocive ale mediului in timp ce lasa pielea parfumata cu o aroma profund masculina. 

Complexul activ format din laptisor de matca si alantoina are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmeaza si ingrijeste pielea iritata, avand efecte antiinflamatorii in timp ce laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor si activeaza circulatia sangelui avand astfel un efect revigorant. 

Pielea astfel ingrijita capata o stare de sanatate vizibila, fiind mentinuta tanara mai mult timp. 

Mod de utilizare: Se aplica pe pielea umeda, se maseaza, apoi se clateste. 

Prezentare: flacon 200 ml 

Producator: Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.