Calmoplant, 40 tablete, Plantavorel

Calmoplant, 40 tablete, Plantavorel

Calmoplant Plantavorel Descriere: Calmoplant ,40 tbl, Plantavorel INGREDIENTE: pentru o tableta: 0,4000 g pulberi vegetale din iarba de talpa gastei, conuri de hamei, floare de tei, iarba de roinita, flori si frunze de paducel; 0,2000 g excipienti de comprimare: lactoza, amidon din porumb, carboximetilceluloza sodica, talc, stearat de magneziu, caolin. Complexul de principii active are actiune moderat sedativa, antispastica la nivelul sistemului nervos vegetativ, usor hipotensiva, vasodilatatoare, calmanta.RECOMANDÄ‚RI: ca adjuvant cu efecte benefice in hiperexcitabilitate nervoasa, anxietate, suprasolicitari intelectuale, insomnie, gastropatii de origine nervoasa, nevroze cardiovasculare, normalizarea activitatii inimii in sensul eliminarii extrasistolel ...

25,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Calmoplant Plantavorel

Descriere: Calmoplant, 40 tbl, Plantavorel 

Iingrediente: pentru o tableta: 0,4000 g pulberi vegetale din iarba de talpa gastei, conuri de hamei, floare de tei, iarba de roinita, flori si frunze de paducel; 0,2000 g excipienti de comprimare: lactoza, amidon din porumb, carboximetilceluloza sodica, talc, stearat de magneziu, caolin.

Complexul de principii active are actiune moderat sedativa, antispastica la nivelul sistemului nervos vegetativ, usor hipotensiva, vasodilatatoare, calmanta.

Recomandari: ca adjuvant cu efecte benefice in hiperexcitabilitate nervoasa, anxietate, suprasolicitari intelectuale, insomnie, gastropatii de origine nervoasa, nevroze cardiovasculare, normalizarea activitatii inimii in sensul eliminarii extrasistolelor si a acceselor de tahicardie paroxistica.

Mod de utilizare‚: intern, adulti: 1-2 tablete de 2 ori pe zi, timp de 7-14 zile, sau in doza unica de 3-4 tablete, la culcare.

Pprezentare: flacon x 40 tb.

Se va pastra flaconul bine inchis, la temperaturi sub 25°C, ferit de lumina si umiditate.

Produsul nu inlocuieste o dieta corespunzatoar

Calmoplant 40 tbl Plantavorel

Producator: Plantavorel

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: