Schizandra

Schizandra, 60 comprimate, Alevia

Schisandra chinezească este numită planta celor 5 arome. Fructele combină arome amare, dulci, acrișoare, sărate și acide, așa că pot fi o experiență interesantă pentru papilele noastre gustative. În plus, fructele au un miros de lămâie.

43,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Schizandra, 60 comprimate, Alevia [6423602002250]

Stimulează sistemul nervos central, contribuind la îmbunătățirea starii fizice și mentale, stimulează sistemul digestiv și reglează nivelul zahărului din sânge. 

Fructul este folosit de mii de ani în medicină deoarece stimulează selectiv funcțiile organismului, ajutându-l să se adapteze fizic, psihic și imunitar. Este afrodiziac si tonic sexual pentru ambele sexe. Efect benefic in simptome de iritabilitate, teamă sa stres.

Cercetările arată că compușii lignani au proprietăți protectoare pentru ficat prin activarea enzimelor din celulele hepatice care produc glutation - una dintre cele mai puternice substanțe antioxidante.

Datorită proprietăților hepatoprotectoare și hepatoregenerative, extractele de Schisandra sunt utilizate în tratamentul bolilor hepatice, inclusiv a celor cu fond autoimun.

În cele mai recente rapoarte științifice, experții subliniază potențialul anticancer al Schisandra chinensis, în special în cancerul de colon, ovare, ficat, piele și leucemie.

Efecte:

  • efect benefic în simptome ale stresului: iritabilitate, dificultăți de somn, teamă;
  • stimulează activitatea sistemului imunitar;
  • susține capacitatea de memorare și concentrare, claritatea mentală, acuitatea vizuală și auditivă;
  • tonic sexual pentru ambele sexe și afrodiziac;
  • dermatoprotector în eczeme;
  • susține sănătatea sistemului respirator;
  • acționează ca tonic general pentru cele 12 meridiene energetice ale organismului;
  • susține funcția de protecție a ficatului.

Compoziție: Schizandra 200mg din fructe, cu 9% schizandrins.

Administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Alevia
6423602002250
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
02.12.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa