Sedirelax
La reducere!

Sedirelax, 120 tablete, Ayurmed

Sedirelax, 120 tablete, Ayurmed este un suplimentul alimentar conține o asociere de plante unice naturale ayurvedice care contribuie la menținerea calității somnului.

72,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sedirelax, 120 tablete, Ayurmed [6423359000943]

Sedirelax, 120 tablete, Ayurmed este un suplimentul alimentar conține o asociere de plante unice naturale ayurvedice care contribuie la menținerea calității somnului.

Ajuta la adaptarea organismului la stres, la menținerea capacității de concentrare, la relaxarea organismului și capacității de memorare. Sedirelax ajuta în situații de surmenaj, agitație emoțională, suprasolicitare fizică si intelectuală la funcționarea normală a sistemului nervos. Sedirelax tablete, folosit în condițiile unui stil de viață agitat si supus factorilor de stres, ajuta  la menținerea echilibrului natural si vitalității organismului si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Sedirelax contribuie la:

  • ajuta la menținerea calității somnului;
  • ajuta la  adaptarea organismului la stres;
  • ajuta la  relaxarea organismului;
  • ajuta la  menținerea capacității de concentrare și de memorare;
  • ajuta la  susținerea funcționării normale a sistemului nervos în situații de suprasolicitare fizica, surmenaj, suprasolicitare intelectuală și agitație emoțională;
  • ajuta la menținerea vitalității și echilibrului natural al organismului si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare Sedirelax:

Adulți:  1-2 tablete / 3 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă

Ingrediente Sedirelax:

Ginkgo biloba 150mg;

Melissa officinalis 150mg;

Hypericum perforatum 50mg;

Valeriana wallichii  50mg;

Ocimum basilicum 50mg;

Acacia arabica  50 mg

Prezentare Sedirelax: 120 tablete

6423359000943

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.