Sedirelax, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Sedirelax, 100 tablete, Ayurmed

Sedirelax este un suplimentul alimentar conține o asociere de plante unice naturale ayurvedice care contribuie la menținerea calității somnului, la adaptarea organismului la stres, la menținerea capacității de concentrare, la relaxarea organismului și capacității de memorare. Sedirelax ajuta în situații de surmenaj, agitație emoțională, suprasolicitare fizică si intelectuală la funcționarea normală a sistemului nervos. Sedirelax tablete, folosit în condițiile unui stil de viață agitat si supus factorilor de stres, ajuta  la menținerea echilibrului natural si vitalității organismului si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

36,00 RON40,00 RON - 4,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sedirelax este un suplimentul alimentar conține o asociere de plante unice naturale ayurvedice care contribuie la menținerea calității somnului, la adaptarea organismului la stres, la menținerea capacității de concentrare, la relaxarea organismului și capacității de memorare. Sedirelax ajuta în situații de surmenaj, agitație emoțională, suprasolicitare fizică si intelectuală la funcționarea normală a sistemului nervos. Sedirelax tablete, folosit în condițiile unui stil de viață agitat si supus factorilor de stres, ajuta  la menținerea echilibrului natural si vitalității organismului si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Sedirelax contribuie la:

  • ajuta la menținerea calității somnului;
  • ajuta la  adaptarea organismului la stres;
  • ajuta la  relaxarea organismului;
  • ajuta la  menținerea capacității de concentrare și de memorare;
  • ajuta la  susținerea funcționării normale a sistemului nervos în situații de suprasolicitare fizica, surmenaj, suprasolicitare intelectuală și agitație emoțională;
  • ajuta la menținerea vitalității și echilibrului natural al organismului si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare Sedirelax:

Adulți:  1-2 tablete / 3 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă

Ingrediente Sedirelax:

Ginkgo biloba 150mg;

Melissa officinalis 150mg;

Hypericum perforatum 50mg;

Valeriana wallichii  50mg;

Ocimum basilicum 50mg;

Acacia arabica  50 mg

Prezentare Sedirelax: 100 tablete

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.