Antistres, 60 capsule, Fares (N140)

Antistres, (N140) 60 capsule, Fares

Antistres, (N140) 60 capsule, Fares [5941141006429] Supliment pentru Stres, agitatie, nervozitate, neliniste, anxietate, dureri de cap, insomnie! Sustine obtinerea unei stari de bine mentale si fizice in conditiile unui stil de viata solicitant

36,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Antistres, (N140) 60 capsule, Fares [5941141006429]

Supliment pentru Stres, agitatie, nervozitate, neliniste, anxietate, dureri de cap, insomnie! Sustine obtinerea unei stari de bine mentale si fizice in conditiile unui stil de viata solicitant

Ingrediente/capsula: Extract total 10:1 de Grifonia simplicifolia 91,65 mg, radacina de ginseng(Ginseng radix) 89,7 mg, sunatoare (Hyperici herba) 78 mg, passiflora (Passiflorae herba), maghiran (Majoranae herba), ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 5,85 mg, ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum), ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum), ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum). 

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturala a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat in reglarea mecanismului somn-veghe, si care induce starea de bine si buna dispozitie fiind numit substanta fericirii.

Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant si fortifiant al organismului. Imbunatateste adaptarea la stres crescand capacitatea de lucru si concentrare. Indeparteaza starea de oboseala si slabiciune, creste imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de imbatranire si degenerara. 

Sunatoarea, antidepresiva si antialgica este remediul de electie in depresiile usoare si medii, pentru tulburarile emotionale si anxietate. 

Passiflora din Antistres, (N140) numita si floarea pasiunii este folosita datorita proprietatilor sedative si calmante, pentru starile de anxietate, nervozitate si pentru insomnie, reducand emotivitatea, fara sa produca dependenta. 

Lemon verbena, originara din America de Sud, a fost introdus in Europa in secolul XVII. Datorita proprietatilor sale usor sedative si relaxante este eficienta in starile tensionale si de anxietate, insomnie, stres. Lavanda, cunoscuta pentru efectul ei relaxant si calmant, este utilizata pentru stari de hiperexcitabilitate nervoasa, insomnie, cefalee. Roinita are efect sedativ usor, este tonic nervos, reduce anxietatea si stresul, imbunatateste atentia si concentrarea. Bergamotul, ruda cu portocalul, are o aroma deosebit de placuta si efect relaxant si calmant. 

Efect Antistres Fares:

  • antidepresiv, anxiolitic
  • adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari)
  • tonic nervos
  • calmant
  • sedativ

Recomandari Antistres, (N140) Fares:

  • ajuta adaptarea la stres
  • induce stare de calm si relaxare
  • imbunatateste calitatea somnului
  • stimuleaza atentia si memoria

Contraindicatii Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 

Acest produs potenteaza efectul barbituricelor. 

Intrebuintare: 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese, nu mai tarziua de ora 20. Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna. 

Prezentare: 60 capsule a 390 mg Antistres 60Cps 

Fares Trading

Fares
5941141006429

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.