Ulei de Catina + In, 30 capsule, Parapharm
La reducere!

Ulei de Catina + In, 30 capsule, Parapharm

Ulei de Catina + In, 30 capsule, Parapharm din Ulei de catina si ulei de in presat la rece, cu efecte benefice, scade glicemia, are efect antioxidant, intareste sistemul imunitar.

11,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ulei de Catina + In 30cps Parapharm

Actiune Ulei de Catina + In Ingrediente Ulei de catina si ulei de in presat la rece. Administrare Se recomanda consumul de 3x1 capsule / zi in timpul sau dupa servirea mesei. Prezentare 30 capsule gelatinoase moi / cutie. Producator Parapharm Uleiul obtinut din fructul de catina, care contine o cantitate insemnata de vitamine si provitamine, in amestec cu uleiul de in, care se obtine din seminte de in prin presare la rece si contine acid alfa-linoleic (omega 3) 

au urmatoarele efecte benefice: scad glicemia, au efect antioxidant, intaresc sistemul imunitar, inlatura durerile articulare, scad nivelul colesterolului din sange, incetinesc procesul de imbatranire si combat cu succes obezitatea.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.