Resveratrol solgar
La reducere!

Resveratrol 250 mg, 30 capsule, Solgar

Solgar va propune o gama de suplimente alimentare de origine naturala, calitative, eficiente si inovatoare asa cum este si Resveratrol 250 mg, 30 capsule 

138,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Resveratrolul este un polifenol natural găsit în vinul roșu, arahide și în unele plante, inclusiv planta Polygonum cuspidatum. Este o moleculă mică, clasificată drept stilben. Polifenolii, cum ar fi resveratrolul, au proprietăți antioxidante puternice care ajută la combaterea radicalilor liberi care dăunează celulelor din organism. 

  • Radicalii liberi care pot contribui la stresul oxidativ și la rândul lor, pot contribui la îmbătrânirea prematură a celulelor. 
  • Fiecare capsulă vegetală conține mai mult resveratrol decât o sticlă de vin roșu.

În plus, studiile au arătat că resveratrolul inhibă agregarea și activarea trombocitelor in vitro, care pot fi eficiente în prevenirea formării cheagurilor de sânge și, în cele din urmă, a infarctului miocardic și a accidentului vascular cerebral. 

Resveratrol și obezitate: Resveratrolul poate ameliora tulburările metabolice? Dar studiile randomizate controlate la pacienții cu cancer avansat nu au găsit un beneficiu semnificativ al suplimentării față de placebo. 

Cercetări mai recente arată că resveratrolul poate crește, de asemenea, vasodilatația la cei cu rezistență la insulină și poate crește fluxul de sânge către mușchii din corpul nostru; ca rezultat, zahărul din sânge poate fi folosit mai bine de corpul nostru.

Administrare: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați zilnic o (1) capsulă vegetală, de preferință cu o masă sau conform instrucțiunilor unui medic.

Compozitie: resveratrol (de la 500 mg Polygonum cuspidatum rădăcină). Celuloză vegetală, stearat de magneziu vegetal, silice.

Avertizări:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați,  aveți o afecțiune medicală sau luați orice medicament, înainte de a lua orice supliment alimentar vă rugăm să consultați medicului.

Dacă apar reacții adverse intrerupeți utilizarea și consultați medicul.

Prezentare: 30 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa