Antioxidant Star, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Antioxidant Star, 100 tablete, Ayurmed

Antioxidant Star este un supliment alimentar ce conține extract din sâmburi de struguri, pulbere din fructe de jujubă, și de rodie,  plante ayurvedice folosite de mii de ani ca suport pentru vitalitatea si sănătatea organismului. Antioxidant Star are un rol important în menținerea si refacerea sănătății sistemului cardiovascular, imunitar, nervos, urinar și, în special, al celui venos. Complexul de ingrediente menține nivelul normal al antioxidanților si neutralizează radicalii liberi, protejând astfel organismul de procesele degenerative, oxidative și de îmbătrânirea prematură. De asemenea Antioxidant Star, susține procesul de detoxifiere si digestia.

28,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Antioxidant Star este un supliment alimentar ce conține extract din sâmburi de struguri, pulbere din fructe de jujubă, și de rodie,  plante ayurvedice folosite de mii de ani ca suport pentru vitalitatea si sănătatea organismului. Antioxidant Star are un rol important în menținerea si refacerea sănătății sistemului cardiovascular, imunitar, nervos, urinar și, în special, al celui venos. Complexul de ingrediente menține nivelul normal al antioxidanților si neutralizează radicalii liberi, protejând astfel organismul de procesele degenerative, oxidative și de îmbătrânirea prematură. De asemenea Antioxidant Star, susține procesul de detoxifiere si digestia.

Antioxidant Star contribuie la:

  • vitalitatea si sănătatea organismului;
  • menținerea nivelului normal al antioxidanților si neutralizarea radicalilor liberi;
  • menținerea sănătății sistemului imunitar, nervos, urinar, cardiovascular și al celui venos;
  • susținerea procesului de detoxifiere si de digestie.

Mod de utilizare Antioxidant Star:

Adulți și copii de peste 12 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi,  înainte de masă

Ingrediente Antioxidant Star

Ziziphus jujuba  – 250mg;

Vitis vinifera  – 100mg;

Punica granatum  – 100mg;

Acacia arabica – 50 mg;

Ziziphus jujuba creşte nivelul de energie al organismului, îmbunătățește metabolismul si  asigură protecție celulară. De asemenea are un conţinut bogat în minerale. 

Vitis vinifera este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, de 50 de ori mai puternic decât vitamina E si de 20 de ori mai puternic decât vitamina c. Susținerea funcțiilor biochimice în condiții de stres. Susține restabilirea echilibrului în tractul gastro-intestinal. Are efect antialergic prin blocarea enzimelor care produc histamina 

Punica granatum conține vitamine care au acțiune antioxidantă, ajută la regenerarea naturală a celulelor, a țesuturilor și a ficatului, încetinesc procesul de îmbătrânire, eficient în reducerea factorilor de risc în afecțiunile cardiace, incluzând oxidarea LDL, are proprietăți antibacteriene și antivirale, protejează organismul împotriva factorilor nocivi.

Prezentare: 100 tablete

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: