Antioxidant Star
La reducere!

Antioxidant Star, 120 tablete, Ayurmed

Antioxidant Star este un supliment alimentar ce conține extract din sâmburi de struguri și de rodie, plante ayurvedice folosite de mii de ani pentru vitalitatea si sănătatea organismului.

62,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Antioxidant Star, 120 tablete, Ayurmed

Antioxidant Star este un supliment alimentar ce conține extract din sâmburi de struguri și de rodie, plante ayurvedice folosite de mii de ani pentru vitalitatea si sănătatea organismului.

Antioxidant Star are un rol important în menținerea si refacerea sănătății sistemului cardiovascular, imunitar, nervos, urinar și, în special, al celui venos. Complexul de ingrediente menține nivelul normal al antioxidanților si neutralizează radicalii liberi, protejând astfel organismul de procesele degenerative, oxidative și de îmbătrânirea prematură. De asemenea Antioxidant Star, susține procesul de detoxifiere si digestia.

Antioxidant Star contribuie la:

  • vitalitatea si sănătatea organismului;
  • menținerea nivelului normal al antioxidanților si neutralizarea radicalilor liberi;
  • menținerea sănătății sistemului imunitar, nervos, urinar, cardiovascular și al celui venos;
  • susținerea procesului de detoxifiere si de digestie.

Mod de utilizare Antioxidant Star:

Adulți și copii de peste 12 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi,  înainte de masă

Ingrediente Antioxidant Star

Ziziphus jujuba  – 250mg;

Vitis vinifera  – 100mg;

Punica granatum  – 100mg;

Acacia arabica – 50 mg;

Ziziphus jujuba creşte nivelul de energie al organismului, îmbunătățește metabolismul si  asigură protecție celulară. De asemenea are un conţinut bogat în minerale. 

Vitis vinifera este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, de 50 de ori mai puternic decât vitamina E si de 20 de ori mai puternic decât vitamina c. Susținerea funcțiilor biochimice în condiții de stres. Susține restabilirea echilibrului în tractul gastro-intestinal. Are efect antialergic prin blocarea enzimelor care produc histamina 

Punica granatum conține vitamine care au acțiune antioxidantă, ajută la regenerarea naturală a celulelor, a țesuturilor și a ficatului, încetinesc procesul de îmbătrânire, eficient în reducerea factorilor de risc în afecțiunile cardiace, incluzând oxidarea LDL, are proprietăți antibacteriene și antivirale, protejează organismul împotriva factorilor nocivi.

Prezentare: 120 tablete

6423359001070

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.