System Well ultimate immunity, 30 tablete, Secom Natures Way

System Well ultimate immunity, 30 tablete, Secom

System Well Secom descriere:Sustine componentele sistemului imunitar: limfatic, circulator, respirator, sistemic, epidermic, digestiv si celular. Formula complexa System Well ultimate immunity cu peste 30 de ingrediente: probiotice si prebiotice, vitamine, ciuperci medicinale, extracte din plante, minerale.Sistemul circulator: celulele imunitare sunt directionate spre acele zone de infectie sau de inflamatie in organism prin intermediul sangelui.

41,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

System Well Secom descriere:

System Well Secom sustine componentele sistemului imunitar.

System Well de la Secom, sustine componentele sistemului imunitar: limfatic, circulator, respirator, sistemic, epidermic, digestiv si celular. Apararea organismului nostru este perfecta atunci and aceste sisteme imunitare mentionate sunt in armonie. Celulele imunitare ajuta la neutralizarea si atacarea invadatorilor prin eliberarea enzimelor ce au rol protector.

Formula complexa System Well ultimate immunity cu peste 30 de ingrediente: probiotice si prebiotice, vitamine, ciuperci medicinale, extracte din plante, minerale. Sistemul circulator: celulele imunitare sunt directionate spre acele zone de infectie sau de inflamatie in organism prin intermediul sangelui. 

Administrare System Well Secom: Doza de intretinere: cate 1-2 tablete pe zi cu un pahar de apa de 200ml. Doza intensiva: cate 3 tablete de 1-2 ori pe zi cu un pahar de apa de 200ml sau conform indicatiilor medicului dvs. System Well ajunge pentru 60 de zile de administrare. vezi Goldenseal Secom

Prezentare: 30 tablete 

Marca: Secom

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: