Coenzima Q10 60mg, 30 comprimate, Walmark

Coenzima Q10 Forte 60mg, 30 comprimate, Walmark

Coenzima Q10 60mg, 30 comprimate, Walmark este o substanta care se aseamana structural cu vitaminele K si E fiind prezenta in toate celulele corpului uman.

43,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Coenzima Q10 Forte 60mg, 30 comprimate, Walmark

Coenzima Q10 60mg, 30 comprimate, Walmark este o substanta care se aseamana structural cu vitaminele K si E fiind prezenta in toate celulele corpului uman.

Coenzima Q10 este o substanta care se aseamana structural cu vitaminele K si E, fiind prezenta in toate celulele corpului uman.In cadrul reactiilor biochimice desfasurate in mitocondriile celulare, Coenzima Q10 participa la procesul de obtinere si transfer a energiei cululare.

Concentratii maxime de Coenzima Q10 au fost constatate in inima, ficat si in celulele sistemului imunitar, adica in organele cu cerinte energetice maxime, acestea fiind si cele mai sensibile la deficienta acestei substante. In afara de aceasta, Coenzima Q10 poseda propietati antioxidante, prin care apara organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Odata cu inaintarea in varsta, sub influenta efortului fizic sau psihic sau datorita imbolnavirilor, nivelul Coenzimei Q10 scade si deci se recomanda a fi completata dintr-un supliment nutritiv.

Efecte:

– ofera energia necesara activitatii ritmice a inimii;

– imbunatateste starea generala a persoanelor cu afectiuni cardiace;

– ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si dingiilor;

– influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism;

– optimizeaza activitatea fizica si psihica.

Mod de administrare:

1 capsula zilnic, in timpul sau dupa masa

Ameliorarea starii de sanatate se poate observa la 3-4 saptamani de la inceperea administrarii si se mentine pana la 3 luni dupa incetarea acestuia.

Mod de prezentare: Cutie cu 30 capsule

Producator: Walmark

Walmark
8596024006545

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.