Ulei din germeni de grau presat la rece 100 ml, Herbavit

Ulei din germeni de grau presat la rece 100 ml, Herbavit

Ulei din germeni de grau presat la rece 100ml Utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei

22,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ulei din germeni de grau - presat la rece 100ml

Descriere:Ulei din germeni de grau presat la rece 100ml Herbavit Este un puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grabesc imbatrnirea si declanseaza evolutia diverselor afectiuni. 

Uleiul din germeni de grau contine proteine si lecitina, consumat in mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei. Cand este aplicat pe piele acesta imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la repararea celulelor distruse de razele soarelui.  

Promoveaza formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, reduce vergeturile, si repara pielea deteriorata. Restructureaza tesutul conjunctiv, normalizeaza tonusul, utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei, contribuind si la combaterea hirsutismului (par in exces la femei). 

Inclus in alimentatie sau in cure, contribuie la reglarea colesterolului, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor. Intern actioneaza ca antioxidant, hipercolesterolemiant, stimulator al circulatiei cerebrale, imunostimulator, dermonutritiv. Administrare:5-10 picaturi 

Producator: Herbavit

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.