Alpha Lipoic Sustain, 30 capsule, Secom

Alpha Lipoic Sustain, 30 capsule, Secom

Alpha Lipolic Sustain (Acidul alfa lipoic) este un antioxidant foarte puternic important pentru sanatatea organsimului.Ceea ce face ca acidul alfa-lipoic sa fie atat de eficient ca un antioxidant este capacitatea acestuia de a stinge radicalii liberi

75,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Alpha Lipoic Sustain, 30 capsule, Secom [079001120021]

Ajutati-va corpul sa metabolizeze carbohidratii si sa regleze nivelul glucozei din sange cu acest supliment Alpha Lipoic Sustain (Acidul alfa lipoic) este un antioxidant foarte puternic important pentru sanatatea organsimului. Ceea ce face ca acidul alfa-lipoic sa fie atat de eficient ca un antioxidant este capacitatea acestuia de a stinge radicalii liberi atat in medii apoase, cat si in medii lipidice. Aceasta inseamna ca activitatea antioxidanta a acidului alfa-lipoic functioneaza in fluidul extracelular si, de asemenea, in celula. De asemenea, are capacitatea de chelatare a metalului, ajutand organismul sa se scape de toxinele ingerate acumulate. 

Acid alfa lipoic secom este un antioxidant puternic, liposolubil si hidrosolubil cu actiune la nivelul membranei celulare si a mitocondriilor celulare. 

adaos de biotina, pentru optimizarea actiunii acidului alfa lipoic contine acid alfa lipoic din sursa naturala, 300mg/tableta tablete dublu stratificate, obtinute printehnologia avansata Bilayer Sustain, cu eliberare prelungita. 

Alpha Lipoic Sustain contribuie la:

 • reduce nivelul radicalilor liberi
 • creste si prelungeste efectul vitaminelor E, C, al coenzimei Q10
 • reduce efectele imbatranirii si a degenerarii celulelor
 • reduce riscul de aparitie a evenimentelor cardiovasculare
 • chelatarea metalelor grele precum arsenu, cadmiu, cupru si fier
 • normalizeaza nivelul de glucoza din sange
 • reduce manifestarile date de afectarea nervilor periferici
 • reduce complicatiile date de concentratia mare de glucoza
 • stimuleaza factorului de crestere neuronala
 • imbunatateste comunicarea dintre neuroni
 • imbunatateste fluxul sangvin la nivel cerebral

Acid alfa lipoic secom reduce leziunile hepatice produse de consumul de alcool

Compozitie / 1 tableta: Acid alfa lipoic 300mg si Biotina - 333mcg

Administrare: Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi Prezentare: 30 capsule

Secom
079001120021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.