Alpha Lipoic Sustain, 30 capsule, Secom

Alpha Lipoic Sustain, 30 capsule, Secom

Alpha Lipoic Sustain SecomAjutati-va corpul sa metabolizeze carbohidratii si sa regleze nivelul glucozei din sange cu acest supliment Alpha Lipoic SustainAlpha Lipolic Sustain (Acidul alfa lipoic) este un antioxidant foarte puternic important pentru sanatatea organsimului.Ceea ce face ca acidul alfa-lipoic sa fie atat de eficient ca un antioxidant este capacitatea acestuia de a stinge radicalii liberi atat in ​​medii apoase, cat si in medii lipidice. Aceasta inseamna ca activitatea antioxidanta a acidului alfa-lipoic functioneaza in fluidul extracelular si, de asemenea, in celula. De asemenea, are capacitatea de chelatare a metalului, ajutand organismul sa se scape de toxinele ingerate acumulate.Acid alfa lipoic secom este un antioxidant puternic, liposolubil si hidrosolubil ...

51,00 RON
cu TVA
 In stoc
 • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
 • 0721.281.755  /  0764.300.469  /  031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Alpha Lipoic Sustain Secom

Ajutati-va corpul sa metabolizeze carbohidratii si sa regleze nivelul glucozei din sange cu acest supliment Alpha Lipoic Sustain (Acidul alfa lipoic) este un antioxidant foarte puternic important pentru sanatatea organsimului. Ceea ce face ca acidul alfa-lipoic sa fie atat de eficient ca un antioxidant este capacitatea acestuia de a stinge radicalii liberi atat in medii apoase, cat si in medii lipidice. Aceasta inseamna ca activitatea antioxidanta a acidului alfa-lipoic functioneaza in fluidul extracelular si, de asemenea, in celula. De asemenea, are capacitatea de chelatare a metalului, ajutand organismul sa se scape de toxinele ingerate acumulate. 

Acid alfa lipoic secom este un antioxidant puternic, liposolubil si hidrosolubil cu actiune la nivelul membranei celulare si a mitocondriilor celulare. 

adaos de biotina, pentru optimizarea actiunii acidului alfa lipoic contine acid alfa lipoic din sursa naturala, 300mg/tableta tablete dublu stratificate, obtinute printehnologia avansata Bilayer Sustain, cu eliberare prelungita. 

Alpha Lipoic Sustain contribuie la:

 • reduce nivelul radicalilor liberi
 • creste si prelungeste efectul vitaminelor E, C, al coenzimei Q10
 • reduce efectele imbatranirii si a degenerarii celulelor
 • reduce riscul de aparitie a evenimentelor cardiovasculare
 • chelatarea metalelor grele precum arsenu, cadmiu, cupru si fier
 • normalizeaza nivelul de glucoza din sange
 • reduce manifestarile date de afectarea nervilor periferici
 • reduce complicatiile date de concentratia mare de glucoza
 • stimuleaza factorului de crestere neuronala
 • imbunatateste comunicarea dintre neuroni
 • imbunatateste fluxul sangvin la nivel cerebral

Acid alfa lipoic secom reduce leziunile hepatice produse de consumul de alcool

Compozitie / 1 tableta: Acid alfa lipoic 300mg si Biotina - 333mcg

Administrare: Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi Prezentare: 30 capsule

Fisa tehnica

Secom

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!