Supramax articulatii, gel 100 ml, dureri musculare si articulare, Zdrovit

Supramax articulatii, gel 100 ml, dureri musculare si articulare, Zdrovit

Supramax articulatii, gel masaj pentru dureri musculare si articulare, Zdrovit Supramax articulatii 100 ml mobil gel remediu pentru dureri musculare si articulatii pe baza de extracte din plante (arnica, tataneasa, rosmarin, salvie, jneapan) imbogatit cu pantenol. Supramax articulatii mobil gel se aplica pentru a fi ameliorate durerile musculare si articulare printr-un masaj intens pe locul dureros. Supramax articulatii gel beneficii: Calmeaza rapid durerea (efect anestezic pentru dureri musculare si articulare). Elimina tensiunea articulara, Contribuie la: relaxarea muschilor incordati si a articulatiilor. Se aplica usor si se absoarbe rapid (gel cu o formula non-grasa). Mod de utilizare: Gelul Supramax articulatii se aplica pe locul dureros in cantitate suficienta, masajul se poate 

21,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Zdrovit - Supramax articulatii, gel masaj pentru dureri musculare si articulare

Supramax articulatii mobil gel prospect

Supramax articulatii 100 ml mobil gel remediu pentru dureri musculare si articulatii pe baza de extracte din plante (arnica, tataneasa, rosmarin, salvie, jneapan) imbogatit cu pantenol.

Supramax articulatii mobil gel se aplica pentru a fi ameliorate durerile musculare si articulare printr-un masaj intens pe locul dureros.

Supramax articulatii gel beneficii:

Calmeaza rapid durerea (efect anestezic pentru dureri musculare si articulare)

Elimina tensiunea articulara

Contribuie la relaxarea muschilor incordati si a articulatiilor

Se aplica usor si se absoarbe rapid (gel cu o formula non-grasa).

Mod de utilizare

Gelul Supramax articulatii se aplica pe locul dureros in cantitate suficienta, masajul se poate repeta pe zona dureroasa, de cateva ori pe zi.

Prezentare 

100 ml

Producator

Zdrovit

Supramax articulatii gel mobil produs de Zdrovit, face parte din categoria de remedii si produduse naturiste pentru Antiinflamtoare - Dureri articulare si musculare - Oase si articulatii-Sistemul osos la preturi mici oferit de Samdistribution.ro. 

S-ar putea sa-ti placa