Non Dolor unguent, 30 ml, Ayurmed
La reducere!

Non Dolor unguent, 30 ml, Ayurmed

Non Dolor unguent calmeaza durerile după efort fizic intens, stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Ingredientele din compozitie ameliorează cu rapiditate durerea

15,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Non Dolor unguent, 30 ml, Ayurmed

Non Dolor unguent calmeaza durerile după efort fizic intens, stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Ingredientele din compozitie ameliorează cu rapiditate durerea din afecțiunile articulare si se absorb ușor prin piele. 

Non Dolor unguent ajuta in caz de reumatism inflamator, abarticular si degenerativ, suprasolicitări sau traumatisme osteo-articulare. Calmează crampele musculare, durerile musculare difuze sau localizate, contuziile, durerile după efort fizic intens.

Acțiunea ușor revulsivă a unguentului conduce la eliminarea disconfortului prin producerea senzatiei confortabile de cald la nivelul pielii. Uleiurile esențiale din extractele vegetale au, de asemenea, acțiune antibacteriană și antifungică, prevenind infecțiile locale.

Mod de utilizare Non Dolor unguent:

Pentru uz extern! Se aplică unguentul pe zona afectată și se masează foarte ușor. A se evita contactul cu ochii, mucoasele și rănile deschise. La contactul accidental cu ochii se va clăti cu apă din abundență!

Ingrediente Non Dolor unguent

Mentha piperita – 5g;

Gaultheria fragrantissima -5g;

Pinus roxburghii – 5g;

Eucalyptus globulus – 5g;

Cinnamomum camphora  – 5g;

Trachyspermum ammi – 5g;

Melaleuca leucodendron  – 5g;

Petrolatum – ad 100g.

Prezentare Non Dolor unguent: 30 ml

6423359000646

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.