Non Dolor unguent, 30 ml, Ayurmed
La reducere!

Non Dolor unguent, 30 ml, Ayurmed

Non Dolor unguent calmeaza durerile după efort fizic intens, stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Ingredientele din unguentul Non Dolor unguent ameliorează cu rapiditate durerea din afecțiunile articulare si se absorb ușor prin piele. Non Dolor unguent ajuta in caz de reumatism inflamator, abarticular si degenerativ, suprasolicitări sau traumatisme osteo-articulare. Calmează crampele musculare, durerile musculare difuze sau localizate, contuziile, durerile după efort fizic intens. Acțiunea ușor revulsivă a unguentului conduce la eliminarea disconfortului prin producerea senzatiei confortabile de cald la nivelul pielii. Uleiurile esențiale din extractele vegetale au, de asemenea, acțiune antibacteriană și antifungică, prevenind infecțiile locale.

15,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Non Dolor unguent calmeaza durerile după efort fizic intens, stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Ingredientele din unguentul Non Dolor unguent ameliorează cu rapiditate durerea din afecțiunile articulare si se absorb ușor prin piele. Non Dolor unguent ajuta in caz de reumatism inflamator, abarticular si degenerativ, suprasolicitări sau traumatisme osteo-articulare. Calmează crampele musculare, durerile musculare difuze sau localizate, contuziile, durerile după efort fizic intens. Acțiunea ușor revulsivă a unguentului conduce la eliminarea disconfortului prin producerea senzatiei confortabile de cald la nivelul pielii. Uleiurile esențiale din extractele vegetale au, de asemenea, acțiune antibacteriană și antifungică, prevenind infecțiile locale.

Mod de utilizare Non Dolor unguent:

Pentru uz extern! Se aplică unguentul pe zona afectată și se masează foarte ușor. A se evita contactul cu ochii, mucoasele și rănile deschise. La contactul accidental cu ochii se va clăti cu apă din abundență!

Ingrediente Non Dolor unguent

Mentha piperita – 5g;

Gaultheria fragrantissima -5g;

Pinus roxburghii – 5g;

Eucalyptus globulus – 5g;

Cinnamomum camphora  – 5g;

Trachyspermum ammi – 5g;

Melaleuca leucodendron  – 5g;

Petrolatum – ad 100g.

Prezentare Non Dolor unguent: 30 ml

Fisa tehnica