Balsam cu extract de Gheara Dracului, 250 ml, Herbamedicus
La reducere!

Balsam cu extract de Gheara Dracului, 250 ml, Herbamedicus

Balsam cu extract de Gheara Dracului descriere: Balsamul antireumatic cu extract de Gheara Dracului de la Herbamedicus contine extract din radacini de planta gheara dracului sau cum mai este cunoscuta popular gheara diavolului, parfum, alcool denat, benzin glicol, glicol propilen, glicerina simpla, carbomeri.

10,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Balsam cu extract de Gheara Dracului descriere:

Balsamul antireumatic cu extract de Gheara Dracului de la Herbamedicus contine extract din radacini de planta gheara dracului sau cum mai este cunoscuta popular gheara diavolului, parfum, alcool denat, benzin glicol, glicol propilen, glicerina simpla, carbomeri.

Are un efect antiinflamator puternic, reduce rurerile cauzate de reumatism.

Gheara Diavolului conține substanțe chimice care pot reduce inflamația și durerea cauzata de reumatism. Gheara Diavolului are aceleasi proprietati cu unele medicamente antiinflamatoare. 

Indicatii balsam cu extract de Gheara Dracului: 

  • - Imbunatateste circulatia sangelui.
  • - Ajuta la relaxarea musculaturii si regenerarea tonusului muscular.
  • - Ajuta la reducerea inflamatiiior provocate de: artrita, reumatism, artroza, gonartroza, spondiloza.rtroza sau sciatica.

Utilzare Gheara Dracului balsam: se aplica local si se maseaza pana la absorbtia totala.

Cantitate: 250 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa