Sare de Himalaya gel, 250 ml, Biomedicus

Sare de Himalaya gel, 250 ml, Biomedicus

Sare de Himalaya gel cu extract de lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa, 250 ml, BiomedicusSare de Himalaya gel cu extract de lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa este un produs Biomedicus, poate fi utilizat pentru masaj terapeutic.Sarea de Himalaya este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale.Cele mai pure dintretoate sarurile, cristalele de sare de Himalaya au proprietati de cicatrizare si netezire a pielii, iar elementele minerale si oligominerale continute stimuleaza circulatia, detoxifica si hranesc pielea, iar actiunea lor este amplificata de extractele din plante din combinatia acestui gel precum: lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa. Ingrediente:Sare de Himalaya, apa, alcool denaturat, ...

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sare de Himalaya gel cu extract de lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa, 250 ml, Biomedicus 

Sare de Himalaya gel cu extract de lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa este un produs Biomedicus, poate fi utilizat pentru masaj terapeutic. Sarea de Himalaya este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale. Cele mai pure dintre toate sarurile, cristalele de sare de Himalaya au proprietati de cicatrizare si netezire a pielii, iar elementele minerale si oligominerale continute stimuleaza circulatia, detoxifica si hranesc pielea, iar actiunea lor este amplificata de extractele din plante din combinatia acestui gel precum: lavanda, rozmarin, ghimbir, cretusca, cuisoare si tataneasa. 

Ingrediente: Sare de Himalaya, apa, alcool denaturat, extract Lavandula angustifolia ( Levantica, Lavanda), extract Zingiber offinale (Ghimbir), extract Filipendula ulmaria (Cretusca), extract Eugenia caryaphyllata (Cuisoare), extract Rosmarinus officinalis (Rozmarin), extract Symphytum offinalis (Tataneasa), Carbomer de sodiu, alcool benzili. 

Instructiuni de utilizare: 

Se aplica o cantitate mica de gel ( aproximativ 10 ml) pe zona dorita si masati usor pana la absortia integrala a produsului. Reaplicati la nevoie. 

Avertismente: Acest produs este destinat doar uzului extern. A nu se folosi pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor. Nu folositi produsul daca sunteti alergic la vreun ingredient din compozitia lui. Produsul poate cauza iritatii. 

Prezentare: 250 ml 

Producator: United Clinical Research 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa